CenterParcs annuleren

Beschrijving

Het is goed toeven op een van de parken van CenterParcs. Wil je even heerlijk tot jezelf komen, dan is het toch wel de ideale plek. Soms zit het echter tegen en moet je helaas afzien van een al geboekt verblijf. CenterParcs annuleren is dan het devies, waardoor je te maken met annuleringskosten. Op dit platform vind je behalve alles over CenterParcs annuleren ook nuttige informatie over het annuleren, afzeggen en stopzetten van producten en diensten en worden ook relevante verzekeringen uitvoerig besproken.

Annuleren bij CenterParcs

Het is mogelijk om te annuleren en dat op elk gewenst moment. Feit is wel dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Zaak dus om als CenterParcs annuleren nog de enige optie is, daar niet te lang mee te wachten. Hoe langer je namelijk wacht, hoe hoger de kosten oplopen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren?

In principe is het niet mogelijk om gratis te annuleren bij CenterParcs, met uitzondering dan van de gebruikelijke 24 uur na het boeken van de reis. Van die optie maakt echter vrijwel nooit iemand gebruikt. In een later stadium is gratis CenterParcs annuleren niet meer mogelijk. Wellicht dat een annuleringsverzekering je in dat geval nog kan helpen om de annuleringskosten terug te krijgen. Overigens kun je in dat kader ook verschillende annuleringsverzekeringen bij CenterParcs zelf afsluiten. Deze verzekeringen lopen gedurende het verblijf. Overigens dekt een annuleringsverzekering de kosten alleen als er sprake is van een dringende reden waarom jij hebt besloten CenterParcs te annuleren. Dit kan een sterfgeval zijn binnen de directe familie, complicaties bij een zwangerschap, het moeten maken van een herexamen of het krijgen van een nieuwe baan. Je leest in de polisvoorwaarden meer over wat wel en wat niet als dringende reden door de verzekeraar beschouwd wordt. Een andere verzekering die de moeite waard kan zijn om af te sluiten is een rechtsbijstandsverzekering.

Wat kost annuleren bij CenterParcs?

CenterParcs annuleren kan je nogal wat geld kosten. Annuleer je langer dan vier weken voor je verblijf, dan gelden annuleringskosten van 30 procent van de huursom met een minimum van 150 euro. Annuleren binnen vier weken voor het verblijf op een van de parken kost je de volledige huursom. Ook als je moet besluiten het verblijf voortijdig af te breken ben je de gehele huursom kwijt. Alleen een annuleringsverzekering kan je dan eventueel nog ‘redden’.

Hoe kan ik annuleren bij CenterParcs?

Wil je annuleren? Dan bel je zo snel mogelijk met CenterParcs via telefoonnummer 010-7980980. Je laat weten dat je afziet of af moet zien van de boeking en wordt vervolgens bijgepraat over de consequenties door een van de medewerkers van CenterParcs.

Klantenservice CenterParcs

CenterParcs staat bekend om de uitstekende klantenservice.

Je kunt de gespecialiseerde medewerkers telefonisch bereiken via 010-7980980.

Ook de website www.centerparcs.nl vind je ontzettend veel informatie en vaak ben je al geholpen door kennis te nemen van ‘veel gestelde vragen’.

Via de nieuwsbrief blijf je ook steeds op de hoogte van de ontwikkelingen rondom CenterParcs dat uiteraard ook actief is op de sociale media.

3 beoordelingen voor CenterParcs annuleren

 1. 4 van 5

  Suzan

  Vriendelijk personeel, het was mogelijk om een deel van mijn geld terug te krijgen.

 2. 2 van 5

  borgsteede

  contakt krijgen heel slecht ben nu proberen contakt te krijgen 41 minuten al aan het wachten om te annuleren

 3. 1 van 5

  Bianca Fonteyne

  Ik doe al sinds 5 oktober bijna elke dag een poging om binnen te geraken bij Centerparcs om te annuleren voor november, elke keer ik bel en een antwoordapparaat en elke keer hetzelfde liedje, je bent de 2de aan de lijn, en het liedje blijft verder afspelen en niemand die opneemt! hoe geraak ik in godsnaam daar binnen ?

Een beoordeling toevoegen