Annuleren ProLife

Annuleren ProLife

Annuleer je zorgverzekering of maak een wijziging bij ProLife

Beschrijving

Aan zorgverzekeraars in ons land bepaald geen gebrek. Je hebt altijd voldoende te kiezen in elk geval. Zo zou je kunnen kiezen voor de diensten van ProLife. Mochten er redenen zijn om te annuleren ProLife, dan lees je hier op Annuleren.nl precies hoe dat precies in zijn werk gaat. Ook lees je op Annuleren.nl wanneer je gratis kunt annuleren en hoe je dit dan precies doet. Voorts word je in de gelegenheid gesteld om nader kennis te maken met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk ze en kies de voor jou beste verzekeraar.

Hoe kun je klant worden bij ProLife?

Wil jij gebruik maken van de diensten en de service van ProLife? Surf dan naar de website www.prolife.nl. Hier zie je alle pakketten die beschikbaar zijn. Je maakt een keuze en bent vervolgens klant van deze verzekeraar. Ben je klant, dan krijg je een eigen account. Vanuit dit account kun je eigenlijk alles zelf organiseren rondom jouw zorgverzekering.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij ProLife?

Gratis annuleren bij ProLife kan altijd, aan het einde van het kalenderjaar en in elk geval voor 1 januari. Doe je dat, dan kost opzeggen bij ProLife je niets. Wil je eerder annuleren, dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden. In dat geval dien je contact op te nemen met ProLife om over een eventuele afkoopsom te praten.

Wat kost annuleren bij ProLife?

In principe dus niets, mits je voor 1 januari van het jaar maar aangeeft dat je over wilt stappen. Je hoeft als je opzegt overigens niet al meteen op 1 januari een nieuwe zorgverzekering te hebben, Je krijgt daarvoor de tijd tot 1 februari namelijk. Annuleren kost je ook al geen moeite. Kies je namelijk voor een andere verzekeraar, dan regelt jouw nieuwe zorgverzekering de overstap. Dat hebben alle zorgverzekeringen namelijk onderling geregeld. Conclusie: in principe hoeft opzeggen bij ProLife je nooit iets te kosten. Mits jij je maar houdt aan de voorwaarden en voor 1 januari opzegt.

Hoe kan ik annuleren ProLife?

Je kunt jouw verzekering opzeggen vanuit een eigen account: Mijn ProLife. Je kunt bovendien telefonisch contact opnemen en je kunt zelfs een WhatsApp versturen naar deze verzekeraar. Vergeet niet om altijd jouw klantnummer en jouw persoonlijke gegevens bij de hand te hebben als je van plan bent om te annuleren.

Klantenservice annuleren ProLife

Wil je bellen met ProLife, kies dan voor telefoonnummer 033-4228188. Wil je een WhatsApp sturen, maak dan gebruik van het nummer 06-12972891. Ook via de website prolife.nl kun je gebruik maken van een handig contactformulier. En zo is contact leggen met ProLife altijd een fluitje van een cent.

5/5 - (10 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren ProLife” te beoordelen