Annuleren ASCI Reizen

Annuleren ASCI Reizen

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij ACSI Reizen

Beschrijving

Op zoek naar een mooie kampeerreis? Dan zou je prima zaken kunnen doen met ASCI Reizen. Bij het boeken van een vakantie, denk je natuurlijk minder snel aan annuleren. Toch kun je goede redenen hebben om toch te annuleren. Hoe annuleren ASCI Reizen precies werkt, kun je hier op Annuleren.nl lezen. Lees er ook meteen over de voordelen van het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering en zeker ook over de doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij ASCI Reizen?

Heel simpel, door een bezoek te brengen aan de website www.ascireizennl. Boek je een leuke kampeerreis via deze aanbieder, dan maak je een eigen account aan. Van hieruit kun je vervolgens jouw vakantie regelen; van betalen tot aan het verkrijgen van de laatste reisinformatie. Je vindt in jouw eigen account ook altijd het boekingsnummer, ook belangrijk als je bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook moet annuleren.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij ASCI Reizen?

Gratis annuleren kan alleen als je dit binnen 48 uur na de boeking doet. In alle andere gevallen kost annuleren je geld. Dit geld kun je via en reis- of (doorlopende) annuleringsverzekering terug krijgen. Er dienst dan wel een zwaarwegende reden zijn om te annuleren. Wat redenen zijn die voor de verzekeraar acceptabel zijn, lees je in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar.

Wat kost annuleren bij ASCI Reizen?

Mocht je niet binnen 48 uur annuleren, dan kost annuleren je ook geld. ASCI Reizen hanteert kosten van 60 procent van de reissom bij annuleren vanaf de 42e kalenderdag tot de 28e kalenderdag voor de geplande vertrekdatum. Er gelden kosten van 90 procent van de reissom bij annulering vanaf de 28e kalenderdag tot aan de vertrekdatum. Heb je een verzekering afgesloten, dan kun je dit geld voor een deel terugkrijgen, mits er sprake is van een goede reden om te annuleren.

Hoe kan ik annuleren bij ASCI Reizen?

Wil jij annuleren bij ASCI Reizen, dan kun je dit telefonisch doen. Uiteraard kun je ook per mail laten weten dat je de reis wilt annuleren. Vergeet nooit om  dan wel jouw boekingsnummer te noemen. Dit is cruciaal om te annuleren. Houd er wel rekening mee dat het vaak enkele dagen duurt voor  de annulering daadwerkelijk doorgevoerd is.

Klantenservice annuleren ASCI Reizen

Er zijn voldoende manieren om in contact te komen met ASCI Reizen. Zo kun je gewoon telefonisch contact opnemen met 0488-420810. Uiteraaer kun je ook mailen naar ASCI via info@ascireizen.nl. Verder is er ook nog de mogelijkheid om met deze reisorganisatie te chatten. En zo vind je dus gemakkelijk een mogelijkheid om in contact te komen met ASCI Reizen.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren ASCI Reizen” te beoordelen