Annuleren Simpel

Annuleren Simpel

Annuleer je diensten of maak een wijziging bij Simpel

Beschrijving

Via provider Simpel kun je gemakkelijk een sim only abonnement voor jouw smartphone afsluiten. Met Simpel kies je voor een solide en betrouwbare partner, die kan bogen op zeer goede reviews van bestaande klanten. Toch kan op zomaar een dag annuleren Simpel aan de orde zijn. Hoe annuleren Simpel nou eigenlijk werkt, kun je hier op Annuleren.nl lezen. Je leest wanneer je kunt annuleren en hoe je kunt opzeggen. Verder maak je op Annuleren.nl nader kennis met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk ze met elkaar en maak de voor jou beste keuze.

Hoe kun je klant worden bij Simpel?

Klant worden bij Simpel is simpel; je brengt gewoon een bezoek aan de website www.simpel.nl. Vervolgens krijg je een fraai overzicht van alles wat Simpel je allemaal te bieden heeft. Vervolgens kies jij het voor jou perfecte product en maak je een eigen account: Mijn Simpel. Je kunt inloggen op dat account door gebruik te maken van een gebruikersnaam en een wachtwoord om zo alles rondom jouw abonnement te regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Simpel?

Gratis annuleren bij Simpel kan door één maand voor de einddatum van het contract jouw abonnement op te zeggen. Doe je dat niet, dan loopt het abonnement gewoon door. Wil je eerder annuleren bij Simpel, dan betaal je wel de kosten van de resterende looptijd van het contract.

Wat kost annuleren bij Simpel?

Zeg je niet op tijd op of wil je gedurende de looptijd van het contract annuleren? Dan kost je dit geld. Je betaalt in elk geval dan de abonnementskosten van de nog resterende duur van het contract. Met extra annuleringskosten krijg je niet te maken. Dat is heel anders als  wanneer je bijvoorbeeld een product, dienst of een vakantie wilt annuleren. Dan gelden vaak wel annuleringskosten en die kunnen nog best hoog oplopen. In die gevallen zou je, mits je een goede reden hebt, een beroep kunnen doen op een annuleringsverzekering. Misschien krijg je dan een deel van de gemaakte kosten terug. Check daarvoor de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar.

Hoe kun je annuleren bij Simpel?

Annuleren kan door gebruik te maken van jouw eigen account: Mijn Simpel. Je kunt chatten met Simke via de website en je hebt bovendien altijd de mogelijkheid om te bellen met Simpel, mocht je er online niet helemaal uitkomen.

Klantenservice annuleren Simpel

Simpel heeft een zeer goede klantenservice. Vrijwel alle contact loopt via de website www.simpel.nl. Op de website vind je een handig contactformulier, zoals je ook altijd kunt chatten met een medewerker van deze aanbieder. Wil je bellen, maak dan gebruik van het telefoonnummer 088-1005757.

 

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Simpel” te beoordelen