Annuleren Zorg en Zekerheid

Annuleren Zorg en Zekerheid

Beschrijving

Als het om zorgverzekeringen gaat, dan heb je tegenwoordig erg veel te kiezen. Zo kun je prima zaken doen met verzekeraar Zorg en Zekerheid. Je hebt bij deze verzekeraar echt iets te kiezen en bovendien doe je zaken met een zeer betrouwbare partij.  Ben je klant en wil je annuleren Zorg en Zekerheid? Dat en nog veel meer lees je hier op Annuleren.nl. Voorts lees je wanneer je precies kunt opzeggen en vooral ook hoe je dat doet. Ook kun je meteen de beste aanbieders van een annuleringsverzekering goed met elkaar vergelijken.

Hoe kun je klant worden bij Zorg en Zekerheid?

Klant worden bij Zorg en Zekerheid is eenvoudig. Je surft naar de website www.zorgenzekerheid.nl en kunt vervolgens een keuze maken voor een zorgverzekering. Doe je dat en ben je dus klant, dan krijg je de beschikking over een eigen account. Vanuit dat account kun je vervolgens alles regelen. Kind kan wat dat betreft de was doen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Zorg en Zekerheid?

Annuleren bij Zorg en Zekerheid kan altijd gratis, mits je maar voor 1 januari opzegt. Die je dat, dan zijn er aan het beëindigen van het contract bij Zorg en Zekerheid verder geen kosten verbonden. Wil je bijvoorbeeld vanwege een verhuizing naar het buitenland eerder opzeggen, dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden.

Wat kost annuleren bij Zorg en Zekerheid?

Zoals gezegd hoeft annuleren Zorg en Zekerheid niets te kosten. Je kunt elk jaar opzeggen voor 1 januari. Dan zijn er ook geen kosten verbonden aan annuleren. Zeg je eerder op, dan kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden. Hoe het precies zit met die kosten, lees je in de voorwaarden van de verzekeraar. Als sprake is van een acceptabele reden van annuleren, dan zou je een deel van de kosten eventueel nog kunnen verhalen als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Check de verzekering en vooral naar redenen die door de verzekering geaccepteerd worden.

Hoe kan ik annuleren bij Zorg en Zekerheid?

Je kunt jouw verzekering bij Zorg en Zekerheid opzeggen via ‘Mijn Zorg en Zekerheid’, jouw eigen account dus . Verder kun je gebruik maken van een opzegformulier op de website en kun je ook altijd nog telefonisch contact opnemen met deze prima verzekeraar.

Klantenservice annuleren Zorg en Zekerheid

Ook de klantenservice is bij Zorg en Zekerheid prima voor elkaar. Zo vind je op de website www.zorgenzekerheid.nl bijvoorbeeld een online opzegformulier. Daar kun je meteen ook inloggen op jouw eigen account om op te zeggen. Wil je toch liever persoonlijk contact, dan kun je altijd bellen met Zorg en Zekerheid: 071-5825825. En zo is contact leggen met deze verzekeraar een fluitje van een cent.

 

Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Zorg en Zekerheid” te beoordelen