Oostappen Vakantieparken annuleren

Beschrijving

Natuurlijk kun je altijd een product of dienst annuleren, dat bepaal je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf. Dit geldt ook voor Oostappen vakantieparken annuleren. De vraag is echter vaak of je bij annuleren je geld ook terug krijgt. In dat licht bezien is het altijd verstandig een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten, al helemaal als je vaker reist. Daarbij is ook het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering geen overbodige luxe. Mocht je namelijk in conflict raken met bijvoorbeeld een reisorganisatie of touroperator, dan weet je zeker dat je juridische ondersteuning krijgt. Lees hier meer over Oostappen vakantieparken annuleren.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Oostappen Vakantieparken?

In beginsel gelden de tamelijk gebruikelijke annuleringskosten als je besluit Oostappen vakantieparken te annuleren. Sluit je rechtstreeks af bij Oostappen vakantieparken, zonder tussenkomst van een touroperator dus, dan kun je een annuleringsfonds afsluiten. In dat geval betaal je 6,5 procent van de verblijfskosten plus 4,95 euro administratiekosten. Op die manier maak je geen kosten als je besluit Oostappen vakantieparken te annuleren als er sprake is van overlijden, plotselinge ziekte, een ongeval, overlijden van een familielid 1e graads of als er brand of stormschade aan je huis is ontstaan of als sprake is van blikseminslag. Moet je om genoemde reden je vakantie afbreken, dan krijg je naar rato een percentage van de reissom terug.

Wat kost annuleren bij Oostappen vakantieparken?

Voor Oostappen vakantieparken annuleren geldt dat als je tot drie maanden voor de ingangsdatum annuleert er 15 procent van de overeengekomen prijs als kosten berekend worden. Annuleer je het verblijf tot twee maanden voor aanvangstijd, dan ben je de helft van je reissom kwijt. Annuleer je tot een maand voor het begin van je verblijf, dan kost je dat 75 procent en annuleer je binnen een maand of nog later dan verlies je 90 en 100 procent van de reissom die je verschuldigd bent.

Hoe kan ik annuleren bij Oostappen vakantieparken?

Oostappen vakantieparken annuleren kan op schriftelijke wijze of per mail. As je mailt, gebruik dan het e-mailadres reserveren@oostappengroep.nl Je laat weten dat je wilt annuleren en geeft de reden waarom je wilt annuleren aan. Noem altijd het reserveringsnummer. Heb je geen annuleringsfonds afgesloten, dan kun je via de annuleringsverzekering trachten je geld terug te rijgen, Ook in dat geval moet er wel gegronde reden zijn om te annuleren. Wat die redenen kunnen zijn lees je in de polisvoorwaarden van je verzekeraar. In essentie verschillen die niet erg veel van de voorwaarden die het annuleringsfonds stelt, al verschillen de voorwaarden vaak wel weer per verzekeraar. Zaak dus om de kleine lettertjes goed te bestuderen als je besluit te annuleren.

Klantenservice Oostappen vakantieparken

Om je annulering via mail door te geven gebruik je reserveren@oostappengroep.nl. Je kunt echter ook bellen met Oostappen vakantieparken. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur via 0900-9677 en dit kan door hetzelfde nummer op zaterdag en zondag te bellen tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Oostappen vakantieparken is ook actie op de social media. En dus kun je je vraag ook stellen via Facebook. Check ook het Instagram account van Oostappen vakantieparken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oostappen Vakantieparken annuleren” te beoordelen