Annuleren ANWB Wegenwacht

Annuleren ANWB Wegenwacht

Annuleer je Wegenwacht abonnement of maak een wijziging bij ANWB Wegenwacht

Beschrijving

Niemand zit te wachten om autopech te krijgen. Sta je ineens met pech langs de weg. Gelukkig kun je ene abonnement nemen op ANWB Wegenwacht. Deze service zorgt ervoor dat je hulp krijgt en dat jij (vaak) jouw weg weer kunt vervolgen. Mocht je om wat voor reen dan ook kiezen voor annuleren ANWB Wegenwacht, dan lees je hier op Annuleren.nl precies hoe dat precies werkt. Verder lees je wanneer je op kunt zeggen en of er kosten aan verbonden zijn. Voorts kun je hier de verschillende aanbieders van annuleringsverzekeringen met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Hoe kun je klant worden bij ANWB Wegenwacht?

Wil jij ook profiteren van de dienstem van de ANWB Wegenwacht, dan kun jij je gemakkelijk online aanmelden en zo klant worden. Ben je eenmaal klant, dan krijg je de beschikking over een eigen account waarmee je alles verder gemakkelijk en snel kunt regelen. Zo ben je dus verzekerd van altijd professionele hulp als je pech hebt onderweg.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij ANWB Wegenwacht?

Je kunt elke dag gratis annuleren na één jaar lidmaatschap. Binnen het eerste jaar is gratis annuleren ANWB Wegenwacht dus niet mogelijk. Na dat jaar heb je alle vrijheid om gene gebruik meer te maken van jouw abonnement.

Wat kost annuleren bij ANWB Wegenwacht?

Zoals gesteld kun je in het eerste jaar niet gratis annuleren. Wil je toch opzeggen binnen het eerste jaar, dan betaal je wel de kosten voor een heel jaar. Is het eerste aar voorbij, dan ben je in de gelegenheid om elke dag op te zeggen, waarbij wel altijd een opzegtermijn van een maand aangehouden wordt. Mocht je binnen het eerste jaar opzeggen en de kosten die daar mee gepaard gaan eventueel terug wilt, dan zou je een beroep kunnen doen op een annuleringsverzekering. Dan moet er echter wel een zwaarwegende reden zijn om te annuleren. Welke redenen aanvaardbaar zijn kun je lezen in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar.

Hoe kan ik annuleren bij ANWB Wegenwacht?

Je kunt op twee manieren annuleren bij ANWB Wegenwacht. Zo kun je prima bellen met deze aanbieder van pechhulp en kun je eveneens gebruik maken van het contactformulier dat je op de website van de ANWB vindt. Zorg als je belt of mailt wel dat je altijd het klantnummer bij de hand hebt en noemt.

Klantenservice annuleren ANWB Wegenwacht

Binnen het portaal van de ANWB krijg je als lid de beschikking over een eigen account, Mijn ANWB. Wil je telefonisch contact met de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond dan bel je met 088-2692222. Mailen kan alleen via het contactformulier zoals je die vindt op www.anwb.nl. En zo kun je dus altijd snel contact krijgen met de ANWB Wegenwacht.

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren ANWB Wegenwacht” te beoordelen