Annuleren BestCamp

Annuleren BestCamp

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij BestCamp

Beschrijving

Op zoek naar een geschikte vakantie accommodatie – een camping- in België of Frankrijk? Dan kun je prima een vakantie boeken bij BestCamp. Ze bieden talloze mooie campings in genoemde landen.  Boek je bij BestCamp, dan wil je natuurlijk niet denken aan annuleren. Toch kunnen er (kort) voor de vakantie altijd redenen zijn om toch te annuleren. Wil je weten hoe annuleren BestCamp precies werkt? Dan ben je hier op Annuleren.nl op precies de juiste plaats. Ook lees je hier over de reis- en annuleringsverzekering en over de grote voordelen van het nemen van een doorlopende annuleringsverzekering. Hier kun je vervolgens jouw voordeel mee doen.

Hoe kan ik klant worden bij BestCamp

Ben je op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde vakantie in Frankrijk of België, dan kun je via www.bestcamp.nl een mooie vakantie uitzoeken en klant worden van deze aanbieder. Je kunt met behulp van ene gebruikersnaam en een wachtwoord een eigen account aanmaken. In dit account vind je na het boeken ook alle belangrijke informatie over de vakantie die je geboekt hebt.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij BestCamp?

Je kunt standaard gratis annuleren bij BestCamp binnen 24 uur nadat je geboekt hebt. Dit omdat de aanbieder van vakanties is aangesloten bij de ANVR. BestCamp biedt daarna de optie ‘Vrijheid’. Met deze unieke optie kun je tot dertig dagen voor aankomst nog gewoon gratis annuleren. In andere gevallen gaat annuleren je altijd geld kosten al vallen die kosten bij BestCamp nogal mee.

Wat kost annuleren bij BestCamp?

Je kunt de kosten voor annuleren BestCamp beperkt houden met de optie Vrijheid. Annuleer je vanaf 29 dagen en tot 14 dagen voor aankomst jouw verblijf, dan ben je slechts 90 euro kwijt. Vervolgens is het zo bij BestCamp dat hoe korter je voor de reis annuleert, hoe hoger de kosten op zullen gaan lopen. Hoe die kosten voor een late annulering precies zijn, kun je vinden in de voorwaarden van BestCamp. En die vind je in jouw eigen aangemaakte account. Heb je een goede renden om te annuleren en heb je een reis- of  annuleringsverzekering, dan kun je de kosten eventueel tergkrijgen. Ben jij iemand die vaker op vakantie gaat, dan is een doorlopende annuleringsverzekering een aanrader. Zo bespaar je geld en vergeet je in elk geval niet om steeds een losse verzekering af te sluiten.

Hoe kan ik annuleren bij BestCamp?

Annuleren bij BestCamp kan op verschillende manieren. Je kunt dit telefonisch en schriftelijk (via e-mail) doen. Bij annulering moet je altijd jouw boekingsnummer aangeven. Op die manier kan de annulering snel doorgevoerd worden namelijk en zo kun je de annuleringskosten enigszins beperken.

Klantenservice annuleren BestCamp

Wil jij bellen met BestCamp, dan kan dit via 070-8900620. Een mail sturen kan via info@bestcamp.nl. BestCamp is bovendien erg actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Ook via deze social media kanalen kun je gemakkelijk in contact komen met de aanbieder van vakanties in specifiek België en Frankrijk.

 

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren BestCamp” te beoordelen