Annuleren Be2

Annuleren Be2

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Be2

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een serieuze relatie of date en heb je niet echt de tijd om mensen te ontmoeten. Maak dan gebruik van de diensten van Be2. De kans dat je dan een serieuze relatie krijgt, is dan best groot. Heb jij een partner gevonden, dan wil je weten hoe annuleren Be2 precies werkt. Hier op Annuleren.nl lees je hoe annuleren Be2 precies gaat en lees je wanneer en hoe je precies op kunt zeggen. Verder maak je hier kennis met de beste aanbieders van annuleringsverzekeringen. Vergelijk ze en kies de voor jou beste verzekeraar.

Hoe kun je klant worden bij Be2?

Wil je graag een serieuze relatie? Word dan klant bij Be2. Dat doe je heel simpel door een beroep te brengen aan de website be2.nl. Je vult enkele gegevens in, je vertelt iets over jezelf en je krijgt vervolgens de beschikking over een eigen account. Je kunt gratis klant worden, je kunt daarnaast kiezen voor een betaald lidmaatschap.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Be2?

Kies je voor een gratis profiel, dan kost annuleren – of het deactiveren van jouw profiel- je uiteraard helemaal niets Heb je een betaald lidmaatschap, dan dien je voor het einde van dat abonnement op te zeggen. Doe je dat, dan kost annuleren je nu ook niets. Ben je te laat, dan krijg je wel te maken met onnodige kosten.

Wat kost annuleren Be2?

Heb je een betaald lidmaatschap, dan is het een kwestie van goed opletten. Je kunt dan via jouw eigen account jouw abonnement op tijd opzeggen. Vergeet je dit, dan wordt het abonnement automatisch met tenminste een maand verlengd. Ook al maak je dan dus geen gebruik meer van de diensten van Be2, je bent dan wel de abonnementskosten kwijt. Goed opletten dus op de looptijd van jouw lidmaatschap. Ben je op tijd, dan krijg je dus nooit te maken met extra kosten of annuleringskosten, iets dat wel aan de orde is bij het opzeggen van een product of het annuleren van een vakantie. In die gevallen kun je proberen een deel van de kosten terug te halen via jouw annuleringsverzekering.

Hoe kan ik annuleren bij Be2?

Annuleren bij Be2 doe je in principe helemaal zelf. Je logt in op jouw account, kiest voor Mijn Profiel (via instellingen) en kunt vervolgens jouw profiel deactiveren. Mocht je er niet uitkomen dan is er nog een online contactformulier. Per post opzeggen is eveneens een optie.

Klantenservice annuleren Be2?

Lukt het je niet om via jouw eigen account te annuleren, kies dan voor het online contactformulier op de website www.be2.nl. Ook per post kun je opzeggen bij Be2: Be2, 13 Rue du Commerce, L-1351 Luxemburg, Luxemburg. En zo moet het altijd wel lukken om in contact te komen met Be2.

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Be2” te beoordelen