Vueling annuleren

Beschrijving

Vueling is specialist in het aanbieden van aantrekkelijke vliegtickets. Daarnaast heb je de optie om aanvullende diensten via Vueling te organiseren. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld het reserveren van een hotel of het huren van een auto. De luchtvaartmaatschappij staat te boek als zeer efficiënt, toegankelijk en down to earth. Dit blijkt ook wel als het om annuleren gaat. Over Vueling annuleren gesproken; ga je op vakantie dan boek je altijd een annuleringsverzekering als je verstandig bent althans. Bovendien is het zeker als je er wat vaker op uit gaat best verstandig om ook een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Mocht je nou ooit eens in conflict raken met welke partij dan ook, dan weet je in elk geval zeker dat je juridische ondersteuning krijgt. En dat is best een geruststellende gedachte en tijdens een conflict met een grote partij ook gewoon bittere noodzaak.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Vueling?

Vueling annuleren komt in de praktijk amper voor bij Veuling. De maatschappij biedt je namelijk de optie om tot twee uur voor de vlucht te wijzigen en op de luchthaven zelf kan dit zelfs tot een uurtje voor de vlucht. Wel is het zo dat als je dit niet wilt of niet kunt, je geen geld terug ontvangt. Met een geldige reden kan de annuleringsverzekering eventueel iets voor je betekenen. Een geldige reden? Die staan in de polisvoorwaarden van je verzekering en die kunnen per verzekeraar verschillen. En gegronde reden die door zo goed als elke verzekeraar geaccepteerd wordt is het overlijden van een eerstegraads familielid. Check echter je polisvoorwaarden goed.

Wat kost annuleren bij Vueling?

Vueling annuleren komt in de praktijk dus niet zo heel erg vaak voor. Wil je niet wijzigen, dan kost Vueling annuleren je het vliegticket. Soms kun je nog wel de belastingen terugvragen in de vorm van luchthavenbelastingen en brandstofbelastingen. Heb je een legitieme reden die door de verzekeraar als gegrond en onvoorzien beschouwd wordt, dan kun je eventueel geld van je verzekering terugkrijgen. Zoals gesteld worden de geaccepteerde redenen beschreven in de polisvoorwaarden van je verzekering.

Hoe kan ik annuleren bij Vueling?

Voor Vueling annuleren of wijzigen van een vlucht met Vueling kun je gebruik maken van de website of de app die de luchtvaartmaatschappij heeft. Je kunt echter ook annuleren op de luchthaven zelf. Zorg er in alle gevallen voor dat je een bevestiging krijgt van de annulering. Dit kan namelijk nog relevant worden als je een beroep gaat doen op je annuleringsverzekering.

Klantenservice Vueling

Ook wat betreft de klantenservice heeft Vueling de zaken prima in orde. Zo is de maatschappij bereikbaar via 020-8081295. Je kunt je bovendien aanmelden voor de Vueling Club en kun je via Play Store of App Store de speciale app van Vueling downloaden. Via de website kun je een bericht sturen aan Vueling en bovendien is Vueling ook goed zich- en bereikbaar via Facebook, Twitter, Instagram en You Tube. Het met dus al raar lopen wil je geen contact kunnen leggen met de klantenservice van Vueling, een maatschappij die alles uitstekend geregeld heeft, zoveel is zeker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vueling annuleren” te beoordelen