Beekse Bergen
Annuleren Beekse Bergen

Annuleren Beekse Bergen

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Wil je een bijzondere vakantie en overnachten tussen de wilde dieren? Dat kan ik eigen land. Boek dan gewoon een heerlijke vakantie naar de Beekse Bergen. Dan boekje echt iets bijzonders namelijk. Wanneer je kiest voor Beekse Bergen, dan wil je natuurlijk helemaal niet denken aan annuleren. Toch kunnen er redenen zijn om toch te moeten annuleren. Hoe annuleren Beekse Bergen precies werkt, kun je lezen hier op Annuleren.nl. Je leest precies hoe je moet annuleren en wat je dit gaat kosten. Les hier verder over het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden van Beekse Bergen?

Klant worden bij Beekse Bergen is gemakkelijk. Je brengt gewoon een bezoek aan de website. Daar vind je het aanbod aan overnachtingsmogelijkheden. Kies de voor jou beste aanbieding en boek. Heb je dat gedaan, dan krijg je de beschikking over een eigen account: Mijn Beekse Bergen. Vanuit jouw account kun je alles rondom jouw vakantie verder organiseren en regelen.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Beekse Bergen?

Wil je gratis annuleren bij de Beekse Bergen? Dit is eigenlijk alleen mogelijk als je binnen een termijn van 48 uur nadat je geboekt hebt annuleert. In alle andere gevallen krijg je te maken met annuleringskosten. Ook bij de Beekse Bergen geldt dat hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen.

Wat kost annuleren bij Beekse Bergen?

Annuleer je na de eerste 48 uur nadat je geboekt hebt, dan krijg je te maken met annuleringskosten. Annuleer je langer dan drie maanden voor de aankomstdatum, dan ben je 15 procent van de reissom kwijt. Wanneer je annuleert binnen een periode van drie tot twee maanden, dan kost je dit de helft van de reissom. Binnen een periode van 2 en 1 maand voor de aankomstdag, dan worden 75 procent annuleringskosten in rekening gebracht. Annuleer je binnen een maand voor aankomst, dan bedragen de annuleringskosten 90 procent en annuleren op de dag van aankomst kost je gewoon de complete reissom. Met een goede reden en een annuleringsverzekering kun je een deel van deze kosten terugvorderen. Ga je vaker op vakantie? Kies dan gewoon voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan heel het jaar door verzekerd en bent goedkoper uit dan wanneer je steeds een losse verzekering af moet sluiten.

Hoe kun je annuleren bij Beekse Bergen?

Je kunt annuleren bij Beekse Bergen door gewoon telefonisch contact op te nemen met Beekse Bergen. Verder is er een contactformulier op de website beschikbaar. Ook op die manier kun je dus jouw geboekte vakantie annuleren.

Klantenservice annuleren Beekse Bergen

De klantenservice van Beekse Bergen is prima in orde. Zo kun je altijd bellen:088-9000321. Je kunt bovendien mailen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Ook is Beekse Bergen actief op verschillende social media kanalen. Ook langs die weg zou je dus nog contact kunnen zoeken.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Beekse Bergen” te beoordelen