Annuleren De Jong Intra

Annuleren De Jong Intra

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij De Jong Intra

Beschrijving

Annuleren? Daar denk je in eerste instantie niet aan als je een vakantie boekt bij De Jong Intra. Toch kunnen gegronde redenen zijn om toch te moeten annuleren. Wil je alles weten over annuleren bij De Jong Intra, dan ben je hier op Annuleren.nl op exact de juiste plaats. Bovendien lees je hier over de voordelen van het afsluiten van een reis- of een doorlopende annuleringsverzekering. Doe er je voordeel mee.

Hoe kan ik klant worden bij De Jong Intra?

Wil jij ene prachtige vakantie of ene leuk uitje boeken via De Jong Intra, bezoek dan de website. Als jij jouw droomreis gevonden hebt, dan kun je gemakkelijk en snel een eigen account aanmaken. Vanuit jouw account kun je vervolgens jouw eigen reis samenstellen en via dat account krijg je ook steeds actuele informatie over de door jouw geboekte reis of vakantie.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij De Jong Intra?

In de regel is gratis annuleren niet mogelijk. Dit geldt alleen als je binnen een termijn van 48 uur annuleert. Vervolgens is het zo dat hoe korter je voor vertrek annuleert, hoe hoger de kosten oplopen. Daarbij hanteren de verschillende reisaanbieders een eigen staffel. Hoe die precies is opgebouwd kun je lezen in de reisvoorwaarden van in dit geval De Jong Intra.

Wat kost een annulering bij De Jong Intra?

Zoals gezegd ligt dat vooral aan het moment waarop je annuleert. Annuleer je kort voor vertrek, dan ben je vaak e gehele reissom kwijt. Heb jij echter een gegronde reden om te annuleren en heb je een reis- of een annuleringsverzekering, dan kun je een deel van de kosten terugkrijgen. Ben jij iemand die vaker dan eens per jaar reist, dan is het overigens verstandig om te kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Dit scheelt je geld en bovendien vergeet je op die manier nooit om een losse reisverzekering af te sluiten.

Hoe kan ik annuleren bij De Jong Intra?

Annuleren bij De Jong Intra is gemakkelijk. Zo kun je dit gewoon schriftelijk doen en kun je telefonisch contact opnemen. Je kunt ook mailen met De Jong Intra en aangeven dat jij wilt annuleren. Vergeet overigens niet om dan altijd jouw reserveringsnummer goed en duidelijk te vermelden.

Klantenservice annuleren De Jong Intra

Wil je schriftelijk annuleren of een bezoek brengen aan De Jong Intra, dan kan dit. Het bedrijf is gevestigd aan de Havenkade 1 in Ridderkerk, al heeft het ook een vestiging in Kloten in Zwitserland. Mailen kan uiteraard ook: custimercare@dejongintra.nl. Bellen kan eveneens: 0180-457777. En op kun je deze aanbieder dus op verschillende manieren bereiken.

 

 

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren De Jong Intra” te beoordelen