Sunliner annuleren

Beschrijving

Steeds meer mensen boeken hun vakantie via Sunliner. Sunliner biedt zowel vlieg-, auto- en busvakanties en richt zich op verschillende doelgroepen. Bij Sunliner boek je nog snel een aantrekkelijke last minute vakantie, maar net zo eenvoudig een budgetvakantie, een heuse familievakantie of een all-in vakantie. Soms echter gaat je vakantie in duigen op en rest je niets anders dan Sunliner annuleren. Heel vervelend natuurlijk en iets dat je altijd geld lijkt te kosten. Door het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je – mits je een geronde reden hebt om te annuleren- vaak een deel van het geld terugkrijgen. Verstandig dus om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten, zoals dat eigenlijk ook geldt oor een rechtsbijstandverzekering, Mocht je in welk conflict dan ook verzeild raken, dan heb je in elk geval altijd prima juridische ondersteuning.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Sunliner?

In vrijwel alle gevallen verwijst Sunliner als het gaat om Sunliner annuleren naar de ANVR voorwaarden. In dat geval betekent dit dat je slechts in de eerste 24 uur na de boeking gratis kunt annuleren. Daarna worden er kosten berekend die procentueel al snel hoog oplopen. Via een annuleringsverzekering kun je die kosten eventueel terugkrijgen. Dan moet echter altijd sprake zijn van een dringende reden om je vakantie te annuleren. Wat precies een dringen de reden is, lees je in de polisvoorwaarden van je verzekering. Let op; die voorwaarden kunnen per verzekeraar weer anders zijn.

Wat kost annuleren bij Sunliner?

Annuleren bij Sunliner betekent in elk geval dat je annuleringskosten – een percentage van de reissom- betaalt en te maken krijgt met annuleringskosten wat betreft de gereserveerde vliegtuigstoelen en de bagage. Daarnaast geldt steeds de regel dat tot 42 dagen voor de vertrekdag annuleren je de aanbetaling kost. Sunliner annuleren vanaf de 42e tot de 28e dag betekent dat je 60 procent van de totale reissom kwijt bent, zoals een percentage van 90 procent geldt als Sunliner annuleren aan de orde is vanaf de 28e dag tot de vertrekdag. Op de vertrekdag zelf annuleren kost je de gehele reissom.

Hoe kan ik annuleren bij Sunliner?

Sunliner annuleren doe je gewoon via de telefoon of via mail. In beide gevallen houd jij het reserveringsnummer van je vakantie bij de hand. Je vraagt bovendien altijd om een bevestiging van het feit dat je geannuleerd hebt. Dit kan namelijk nog relevant zijn voor de afhandeling van de verzekering.

Klantenservice Sunliner

Het moet gezegd, wat betreft de klantenservice heeft Sunliner de zaken prima voor elkaar. Zo is er gedurende de drukke zomermaanden zes dagen per week een team zeer actief op internet en de sociale media. Op die manier kun je dus ook steeds contact hebben met de reisorganisatie. Als je belt met Sunliner (0541-510022) dan krijg je eerst een keuzemenu, kies jij je onderwerp en word je vervolgens snel verder geholpen. Sunliner is ook via mail bereikbaar en streeft er naar de mail al binnen een werkdag te beantwoorden. Mailen kan overigens via klantenservice@sunliner.nl. Om helemaal compleet te zijn, de website van Sunliner vind je via www.sunliner.nl.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sunliner annuleren” te beoordelen