Corendon annuleren

Beschrijving

Hè, wat is dat toch jammer. Net toen je echt even aan vakantie toe was, sloeg helaas het noodlot toe. En dus restte je niets anders dan de optie Corendon annuleren te lichten. Het is niet anders. Het is van verschillende omstandigheden afhankelijk hoeveel geld je Corendon annuleren precies gaat kosten, want annuleren betekent simpelweg dat je een deel van je geld kwijt raakt. Wil je overigens meer weten over het annuleren en opzeggen of het stopzetten van producten en diensten? Dan ben je hier op dit platform op precies de goede plek.

Corendon annuleren

Annuleren. Je had gewenst dat dit voor jou niet aan de orde zou komen. Soms ontkom je er echter niet aan en afhankelijk van het moment waarop jij genoodzaakt bent tot annulering over te gaan worden je reserveringskosten en annuleringskosten in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering kan ervoor zorgen dat je zelf de kosten niet (helemaal) hoeft te betalen. Dan dient er echter wel sprake te zijn van een onvoorziene gebeurtenis of een dringende reden waarom annuleren voor jou aan de orde is. Wat een dringende reden voor je verzekeraar is, lees je terug in de polisvoorwaarden.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren?

Gratis annuleren kan eventueel alleen aan de orde zijn bij Corendon als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Reis je vaker, dan is een doorlopende annuleringsverzekering nog handiger. Ook als er sprake is van een deelannulering worden er kosten in rekening gebracht. Corendon annuleren kost je dus altijd geld.

Wat kost annuleren bij Corendon?

Annuleren voor het begin van een pakketreis betekent dat je een schadevergoeding dient te betalen. Dit bedrag zal nooit boven een keer de reissom uitkomen overigens. Corendon annuleren tot de 42e dag voor de vertrekdag betekent dat er een vergoeding van maximaal 35 procent van de aanbetalingssom in rekening wordt gebracht. Vanaf de 42e kalenderdag tot de 28e dag is dit 35 procent van de reissom terwijl de rekening vanaf de 28e dag tot de 21e dag 40 procent van de reissom bedraagt. De annuleringskosten zijn liefst 50 procent vanaf de 21e tot de 14e dag, 75 procent vanaf de 14e tot de 5e dag en vanaf de 5e dag tot de vertrekdag is dit 90 procent van de reissom. Annuleren op de vertrekdag zelf kost je de volledige reissom.

Hoe kun je annuleren bij Corendon?

Corendon annuleren kan via je eigen MijnCorendon account op de website van Corendon. Bellen kan uiteraard ook, zoals voor het annuleren van een deel van de vakantie altijd gevraagd wordt om telefonisch contact op te nemen.

Klantenservice Corendon

De service van Corendon is prima te noemen. Zo maak je een eigen mijnCorendon account aan van waaruit je ontzettend veel zaken zelf kunt regelen. Bij enige twijfel is het altijd verstandig telefonisch contact op te nemen met het Corendon Contact Center via 023-7510606. Bovendien is een live chat beschikbaar en is Corendon meer dan gemiddeld actief op de social media. Je vindt de website van Corendon via corendon.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Corendon annuleren” te beoordelen