D-Reizen annuleren

Beschrijving

Wil je lekker op reis dan kun je prima gebruik maken van de diensten van D-Reizen. Mocht je onverhoopt nou plotseling af moeten zien van deze diensten, dan moet je D-Reizen annuleren. Annuleren is altijd een optie, de hoogte van de annuleringskosten worden bepaald door het tijdstip waarop geannuleerd wordt en de voorwaarden die gelden wat betreft de aanbieder van het vliegticket. Op dit platform lees je alles rondom het thema annuleren en wordt ook nader ingegaan op verzekeringen die met dit onderwerp te maken hebben.

Annuleren D-Reizen

Je kunt ook bij D-Reizen nooit precies op voorhand aangeven wat er gebeurt als je besluit D-Reizen te annuleren. Met name het moment waarop je annuleert alsmede de specifieke voorwaarden die aanbieders van vliegtickets stellen spelen daar een voorname rol in. Zij hebben allemaal hun eigen voorwaarden, die je voor je boekt dus ook goed tot je moet nemen. Wat betreft D-Reizen annuleren gelden voor alle reizen de ANVR voorwaarden.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij D-Reizen

In principe ben je uiteraard vrij om te annuleren wanneer je dat wilt, of wanneer je daar toe gedwongen wordt. Gratis annuleren is alleen mogelijk binnen 24 uur na totstandkoming van de reisovereenkomst. Je hoeft dan ook geen reden van annulering op te geven. Dit geldt overigens niet als de term ‘definitieve boeking’ gebruikt wordt en niet als de overeenkomst wordt gesloten binnen acht weken voor het vertrek. Ook voor reizen met een cruiseschip geldt dit niet en is gratis annuleren dus niet mogelijk.

Wat kost annuleren bij D-Reizen?

Wat precies de annuleringskosten zijn als je overgaat tot annuleren hangt dus voornamelijk af van verschillende factoren. Hoe dichter je bij de vertrekdag komt, hoe meer annuleringskosten er berekend worden. Bij D-Reizen weet je zeker dat als er sprake is van D-Reizen annuleren er standaard twintig euro annuleringskosten berekend worden. D-Reizen biedt om aanspraak te kunnen maken om deze kosten te verzekeren zelf een aantal kortlopende en doorlopende annuleringsverzekeringen aan overigens en dat uiteraard tegen aantrekkelijke voorwaarden. Een annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten. Dat moet er overigens wel sprake zijn van een dringende reden. Deze redenen zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van de verzekeraar. Dringende redenen kunnen zijn het ernstig ziek worden of overlijden van een eerste- of tweedegraads familielid, complicaties met zwangerschap, een nieuwe baan krijgen of een ziekenhuisopname. Ook het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering is altijd de moeite waard. Dan weet jij je namelijk verzekerd van juridische ondersteuning mocht je in een conflict verzeild raken.

Hoe kan ik annuleren?

D-Reizen maakt de zaken niet moeilijker dan ze al zijn. D-Reizen annuleren kan gewoon door te bellen met D-Reizen. Daarnaast kun je D-Reizen annuleren door een mail te sturen.

Klantenservice D-Reizen

Als klant is het niet moeilijk om snel contact te leggen met een van de medewerkers van D-Reizen, of dat nou voor het annuleren is of voor andere vragen. Je kunt bellen met 088-5554999, terwijl D-Reizen ook via WhatsApp te bereiken is: 06-51070919. Mailen kan uiteraard ook via info@d-reizen.nl.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “D-Reizen annuleren” te beoordelen