Annuleren De Friesland

Annuleren De Friesland

Annuleer je zorgverzekering of maak een wijziging bij De Friesland

Beschrijving

Op zoek naar een goede zorgverzekering? Dan zou je kunnen overwegen om klant te worden bij De Friesland. Zij bieden uitstekende zorgverzekeringen en staan als zeer betrouwbaar te boek. Wil jij annuleren De Friesland? Hier op Annuleren.nl lees je precies hoe annuleren De Friesland precies werkt. Ook lees je wanneer je precies een zorgverzekering op kunt zeggen en hoe je dit precies doet. Voorts kun je op Annuleren.nl de beste aanbieders van een annuleringsverzekering op prima wijze met elkaar vergelijken. Doe er je voordeel mee.

Hoe kun je klant worden bij De Friesland?

Klant worden van De Friesland is gemakkelijk en dat kan gewoon online via de website www.defriesland,nl. Op de website lees je precies welke verzekeringen je af kunt sluiten en kies je de voor jou beste verzekering. Vervolgens kun je als klant gebruik maken van een eigen account: Mijn De Friesland. Vanuit dat account kun je vervolgens alles wat relevant is over jouw verzekering helemaal zelf organiseren en regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij De Friesland?

Gratis annuleren bij De Friesland kan elk jaar, mits je dit maar voor 1 januari doet. Doe je dat, dan is annuleren altijd gratis. Zeg je voor 1 januari op, dan krijg je vervolgens wettelijk gezien tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering te vinden. Je hoeft dus niet per se vanaf 1 januari al een nieuwe verzekering te hebben afgesloten.

Wat kost annuleren bij De Friesland?

Annuleer je voor 31 december 00.00 uur, dan kost annuleren De Friesland je niets en is opzeggen dus gratis. Wil je eerder opzeggen, dan kost dit je wel geld. Hoeveel dat precies is, verschilt per zorgverzekeraar en lees je terug in de voorwaarden van jouw verzekering. Zeg je keurig voor 1 januari op, dan krijg je dus nooit te maken met annuleringskosten, iets dat bij het annuleren van bijvoorbeeld een vakantie of een product wel aan de orde is. In dergelijke gevallen kun je om de kosten te beperken een beroep doen op een annuleringsverzekering, mits je maar een  goede reden hebt om iets te annuleren.

Hoe kun je annuleren bij De Friesland?

Annuleren bij De Friesland kan op verschillende manieren. Zo kun je gewoon bellen met deze zorgverzekeraar en kun je ook schriftelijk melding maken van jouw annulering. Zorg dan wel dat je het verzekerde nummer doorgeeft, een reden voor opzegging aangeeft en meld je de gewenste ingangsdatum van opzegging. Onderteken de brief altijd met een handtekening.

Klantenservice annuleren De Friesland

Vanuit Mijn De Friesland kun je opzeggen en in contact komen met deze verzekeraar. Je kunt ook gewoon altijd bellen met De Friesland met 058-2913131. Je kunt ook per post contact zoeken met De Friesland via Postbus 270, 8901 BB, Leeuwarden. Op de website vind je ook nog een contactformulier en kun je de veel gestelde vragen altijd eerst even checken.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren De Friesland” te beoordelen