Annuleren e-Matching

Annuleren e-Matching

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij e-Matching

Beschrijving

Ben jij hoger opgeleid en op zoek naar een date of op zoek naar een leuke partner? Dan kun je prima gebruik maken van de diensten van e-Matching. De kans op een serieuze relatie is dan levensgroot. Heb jij een partner gevonden, dan wil je annuleren e-Matching. Hoe annuleren e-Matching nou precies in zijn werk gaat, kun je hier op Annuleren.nl prima lezen. Je leert en leest hier hoe opzeggen precies werkt en wanneer je gratis kunt annuleren. Verder krijg je de kans om nader kennis te maken met de aanbieders van een annuleringsverzekering. Door ze te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Hoe kun je klant worden bij e-Matching?

Op zoek naar een date met iemand die net als jij hoger opgeleid is? Word dan klant bij e-Matching. Je surft gewoon naar de website, vult de gevraagde gegevens in, maakt een profiel aan en kiest voor een gratis of een betaald abonnement. Vervolgens ben je klant en kun je gebruik maken van een eigen account op de website. Je kunt, en dat is handiger, ook gebruik maken van de speciale e-Matching app.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij e-Matching?

Gratis annuleren is altijd mogelijk als je een gratis account hebt aangemaakt. Dan kost opzeggen je uiteraard ook niets Heb jij een betaald lidmaatschap, dan kun je ook altijd gratis annuleren als jouw abonnement afgelopen is. Doe dit wel voor het eindigen van jouw lidmaatschap.

Wat kost annuleren bij e-Matching?

Annuleren bij e-Matching hoef je niets te kosten. Zeker niet als je een gratis account hebt en ook niet als jij tijdig laat weten te willen annuleren als jij een betaald lidmaatschap hebt. Verder worden er nooit extra of annuleringskosten gerekend. Dat betekent dat je dus in tegenstelling tot het annuleren van een product, reis of vakantie vrijwel nooit een beroep hoeft te doen op de door jou afgesloten annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij e-Matching?

Annuleren bij e-Matching is simpel en kun je doen via jouw eigen account. Je logt in op jouw account, gaat naar Mijn Profiel en kiest vervolgens voor Uitschrijven. Je geeft dan bovendien aan dat je de incasso wilt stoppen. Je kunt daarnaast ook bellen met e-Matching of een e-mail sturen.

Klantenservice annuleren e-Matching

e-Matching is prima bereikbaar, hetgeen zeker iets zegt over deze aanbieder. Wil je bellen, kies dan voor telefoonnummer 085-8769440. Je kunt op de website van e-Matching ook gebruik maken van een online contactformulier. Wil je zelf een e-mail sturen, doe dit dan naar info@e-matching.nl. Ook een brief sturen is mogelijk: e-Matching, Binnenkade 1, 6709 PD, Wageningen. Voldoende kansen dus om contact te leggen met e-Matching.

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren e-Matching” te beoordelen