Annuleren Nextlove

Annuleren Nextlove

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Nextlove

Beschrijving

Ben je na een scheiding toe aan een nieuwe relatie of ben je het alleen zijn beu? Dan kun je lid worden van Nextlove, een datingapp voor alleenstaande ouders. Mocht je een geschikte partner hebben gevonden via Nextlove, dan kun je kiezen voor annuleren Nextlove, iets dat je permanent of tijdelijk kunt doen. Hoe annuleren Nextlove precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Verder lees je hier hoe je precies op kunt zeggen en wanneer je dat kunt doen. Ook kun je hier meteen de beste aanbieders van annuleringsverzekeringen goed en snel vergelijken. Dan weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Hoe kun je klant worden bij Nextlove?

Klant worden van Nextlove is niet zo moeilijk. Je surft naar de website www.nextlove.com en vult jouw gegevens in. Vervolgens kun je met jouw e-mailadres en een wachtwoord steeds inloggen op jouw eigen account op de website of gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke app. Je kunt kiezen voor een gratis abonnement. Wil je meer mogelijkheden, dan is een betaald abonnement een veel betere optie.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Nextlove?

Heb je een gratis abonnement, dan kost annuleren je dus ook geen geld. Heb je een abonnement, dan  kun  je gratis annuleren via jouw eigen account, voor het abonnement afloopt. Ben je te laat, dan wordt het abonnement met tenminste een maand verlengd.

Wat kost annuleren bij Nextlove?

Maak je gebruik van een gratis abonnement, dan kost annuleren je nooit geld. Heb je een abonnement en heb je te laat opgezegd, dan kost het je wel geld. Want ondanks het feit dat je  geen gebruik wilt maken van het abonnement, je betaalt dan nog tenminste een maand abonnementskosten. Van extra kosten of annuleringskosten is dus geen sprake. Dat betekent dus ook meteen dat je geen gebruik hoeft te maken van een annuleringsverzekering, mocht je die al hebben.

Hoe kan ik annuleren bij Nextlove?

Annuleren bij Nextlove doe je zelf. Je gaat naar de website en kiest voor de optie Login. Vervolgens ga je naar Settings en kies je voor de deactivatie mogelijkheden. Vink aan of je permanent of tijdelijk wilt annuleren en het annuleren is gelukt. Kind kan hier echt de was doen.

Klantenservice annuleren Nextlove

Wil je contact leggen met Nextlove, dan kun je in eerste instantie beter eerst de veel gestelde vragen op de website doornemen. Mocht je een e-mail willen verzenden, dan kan dit via een contactformulier op de website. Verder kun je gemakkelijk en snel contact leggen via Facebook en Instagram. Wil je bellen, gebruik dan (0356) 27780001. En zo vind je altijd een mogelijkheid om contact te krijgen met de klantenservice.

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Nextlove” te beoordelen