Otel.com annuleren

Beschrijving

Met Otel.com kom je nog eens ergens, in elk geval in de mooiste hotels in de mooiste steden. Want dat is wat otel.com specifiek voor je kan regelen en voor je organiseert. Of het nou gaat om Parijs, Orlando, Barcelona, Dubai, Hongkong of Abu Dhabi; otel.com biedt het allemaal. Hoewel je er al heel erg lang naar uit hebt gekeken en er wellicht zelfs heel lang voor gespaard hebt, kan het soms zo zijn dat je de reis moet annuleren. Het is dan vaak extra pijnlijk dat ook otel.com annuleren je geld kost. Het is nog wat extra zout in de wond. Door het afsluiten van een annuleringsverzekering kun je de schade beperkt houden, mits je maar een gegronde en onvoorziene reden hebt om je vakantie te annuleren. In dat kader is het ook het overwegen waard om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Mocht je ooit juridische ondersteuning nodig hebben, dan krijg je die ook gewoon.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij otel.com?

Het is moeilijk aan te geven wanneer otel.com annuleren gratis is. Otel.com verwijst je in dat kader naar de voorwaarden die de verschillende hotels hanteren. Die voorwaarden vind je terug op de websites van de hotels. Zeker is dat het lang niet altijd mogelijk is om gratis te annuleren en niet zelden wordt zelfs geen deel van de hotelkosten terugbetaald. Het is dus maar net wat er in de voorwaarden van hotels is opgenomen.

Wat kost annuleren bij otel.com?

Wat otel.com annuleren precies kost is dus afhankelijk van de voorwaarden die de hotels die geboekt zijn hanteren. De annuleringsvoorwaarden zijn voor elk hotel weer anders. Op de websites van de hotels worden de voorwaarden altijd goed weer gegeven. Ook op je boekingsformulier kun je de voorwaarden vinden als otel.com annuleren aan de orde is. Ook lees je de annuleringsvoorwaarden en de kosten voor otel.com annuleren op het voucher van de vooraf betaalde accommodaties. Heb je een reis waarin je overnacht in verschillende hotels, dan gelden dus steeds wisselende voorwaarden. Ook kan dan dus sprake zijn van steeds andere kosten die in rekening gebracht worden.

Hoe kan ik annuleren bij otel.com?

Otel.com annuleren kan via de website otel.com en via je eigen account die je bij het boeken van de reis hebt aangemaakt. Daarin kun je aangeven dat otel.com annuleren voor jou de enige optie is. Overigens is het zo dat je niet zomaar boekingen bij otel.com kunt wijzigen. Vaak is het zelfs zo dat als je data en gegevens wilt wijzigen, je eerst een boeking moet annuleren en dan opnieuw moet boeken.

Klantenservice otel.com

Otel.com bied je de optie om te schrijven en te bellen, zoals ze dat zelf op hun website www.otel.com omschrijven. Wil je echter schrijven, dan dien je je altijd eerst aan te melden via Facebook of via je Google account. Pas dan kun jij schriftelijk (per mail) contact leggen me otel.com. Gelukkig is er ook nog gewoon een telefoonnummer beschikbaar als je contact op wilt nemen met de reisorganisatie. Je kunt ze telefonisch bereiken via +90 8505027769.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Otel.com annuleren” te beoordelen