Annuleren On That Ass

Annuleren On That Ass

Beschrijving

Via On That Ass kun je elke maand in het bezit komen van boxershorts en sokken. Ga je een abonnement aan, dan krijg je elke maand automatisch  een boxer  of sokken per post toegestuurd. Op een bepaald moment kan je kast zo vol zijn, dat je gaat denken aan annuleren On That Ass. Over annuleren On That Ass kun je hier op Annuleren.nl alles lezen. Je kunt lezen wanneer je op kunt zegen en hoe je dat precies kunt doen. Verder kun je op Annuleren.nl ook nader kennismaken met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Door deze aanbieders met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Hoe kun je klant worden bij On That Ass?

Wil jij nooit meer naar de winkel voor sokken of boxers? Word dan klant bij On That Ass. Wil je lid worden, surf dan naar de website www.othatass.com. Word je klant en heb je aangegeven welke producten jij elke maand in de brievenbus wenst, dan krijg je de beschikking over een eigen account, van waaruit je alles vervolgens gemakkelijk en snel kunt regelen.

Wanneer kun je gratis annuleren bij On That Ass?

In principe is annuleren On That Ass altijd gratis. Je moet daarbij wel altijd rekening houden met een opzegtermijn van een maand. In principe krijg je dus niet te maken met annuleringskosten en andere extra kosten.

Wat kost annuleren On That Ass?

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van On That Ass, dan kun je elke maand opzeggen. Dat hoeft je geen geld te kosten. Dit in tegenstelling tot het annuleren van een product, reis of een vakantie. Dan krijg je wel vrijwel altijd te maken met annuleringskosten die soms fors kunnen zijn. In dergelijke gevallen zou je, als je een goede reden hebt om te annuleren, een beroep kunnen doen op een annuleringsverzekering. Heb jij een dergelijke verzekering, dan zou je een deel van de gemaakte kosten eventuele terug kunnen halen bij jouw verzekeraar. Check daarvoor wel de voorwaarden van jouw verzekeraar,

Hoe kun je annuleren bij On That Ass?

Annuleren van On That Ass doe je in principe vanuit jouw eigen account. Je logt in met een gebruikersnaam en een wachtwoord en je klikt vervolgens op de button ‘ik wil stoppen’. Je kiest vervolgens een opzegmaand en je hebt geannuleerd. Kind kan wat dat betreft de was doen.

Klantenservice annuleren On That Ass

Je kunt op verschillende manieren in contact komen door gebruik te maken van de sociale media kanalen Facebook en Instagram. Berichten via Facebook Messenger is een prima optie om vragen te stellen. Verder kun je altijd nog een mail sturen naar On That Ass via hello-nl@onthatass.com. En zo zou er dus voldoende mogelijkheden om snel contact te leggen met deze aanbieder van onder meer boxers en sokken.

Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren On That Ass” te beoordelen