Annuleren Parship

Annuleren Parship

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Parship

Beschrijving

Op zoek naar een serieuze relatie of een gezonde relatie? Kies dan voor het maken van een profiel op Parship. Via de Parship app is de kans op een relatie groter, zeker als je niet in de gelegenheid om mensen live te ontmoeten. Heb jij een partner gevonden, dan kun je kiezen voor annuleren Parship. Hoe annuleren Parship precies in zijn werk gaat, kun je prima lezen hier op Annuleren.nl. Lees hier hoe je precies kunt opzeggen en wanneer je gratis kunt annuleren bij Parship. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld om de beste aanbieders van een annuleringsverzekering  snel en goed met elkaar te vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Hoe kun je klant worden bij Parship?

Je kunt gemakkelijk een profiel aanmaken via de website of de speciale app downloaden. Je kiest vervolgens een abonnementsvorm en je bent klant bij Parship. Vanuit het eigen account, te gebruiken met een gebruikersnaam en een wachtwoord, kun je vanuit jouw account eigenlijk alles verder organiseren en regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Parship?

Word je klant bij Parship, dan kies je een bepaalde looptijd. Dit kan een looptijd zijn van  zes, twaalf of vierentwintig maanden zijn. Als je voor het einde van jouw abonnement aangeeft te willen stoppen, dan zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren.

Wat kost annuleren Parship?

In principe hoeft annuleren Parship je dus niets te kosten. Mits je maar tijdig annuleert. Doe je dat niet, dan wordt het abonnement automatisch voor een bepaalde periode verlengd. Wil je dan dus gene gebruik meer maken van het account, dan ben je wel veroordeeld tot het betalen van het abonnement dat immers automatisch verlengd is. In tegenstelling tot het annuleren van een product of een reis, krijg je bij het opzeggen van  Parship niet te maken met annuleringskosten, kosten die soms hoop oplopen en die je soms onder bepaald gevallen kunt verhalen op de annuleringsverzekering.

Hoe kan ik annuleren bij Parship?

Annuleren doe je altijd via jouw eigen account. Wil je annuleren, dan ga je naar Mijn Parship. Ga naar gegevens en instellingen en zoek naar jouw profielsttatus. Kies vervolgens voor profielstatus de link om jouw profiel te verwijderen en jouw abonnement te annuleren.

Klantenservice annuleren Parship

Het is niet erg gemakkelijk om zomaar even contact te leggen met de mensen van Parship.  Dit is ook niet nodig, omdat alles zich eigenlijk vanzelf wel wijst via jouw eigen account. Ook vind je veel gestelde vragen op de website en kun je op de website gebruik maken van een contactformulier. Een brief sturen kan ook: Parship, Speersont 10, 20095 in Hamburg Mailen kan ook nog: opzegging@parship.nl. Mocht je het dus niet vanuit jouw eigen account kunnen regelen, dan zijn er toch wel voldoende opties om snel contact te leggen met Parship.

5/5 - (11 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Parship” te beoordelen