Chalet.nu annuleren

Beschrijving

Heerlijk, er even helemaal tussenuit met chalet.nu, waarbij je de keuze hebt uit zeker 75.000 vakantiehuizen keurig verdeeld over 24 landen in heel Europa. Hoewel je er echt ontzettend veel zin in hebt, kan het zomaar zijn dat je om voor jou gegronde reden moet annuleren Het is goed te weten dat chalet.nu annuleren altijd kan. Wel zijn er vaak kosten mee gemoeid, kosten die je vaak alleen met een annuleringsverzekering terug kunt halen. In dat kader is het ook al niet onverstandig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten, mocht je om wat voor reden dan ook in conflict komen met een reisorganisatie.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Chalet.nu?

Chalet.nu annuleren kost je in principe altijd geld, behalve als je al binnen 24 uur na je boeking besluit te annuleren. Voor het overige worden er bij annuleren altijd kosten berekend. Het is bij Chalet.nu annuleren niet anders. De kosten die je maakt kun je proberen terg te halen met je annuleringsverzekering. Dan moet je wel een goede reden hebben gehad omchalet.nu te annuleren, en moet sprake geweest zijn van onvoorziene omstandigheden. Welke redenen wel en welke niet door de annuleringsverzekering gedekt worden verschilt per verzekeraar. Check daarom de polisvoorwaarden van je verzekeringsmaatschappij als sprake is van chalet.nu annuleren.

Wat kost annuleren bij Chalet.nu?

Chalet.nu werkt samen met verschillende partners die soms weer hun eigen voorwaarden hebben. Wat betreft de kosten voor annuleren kun je uitgaan van de ANVR-voorwaarden. Dat houdt in dat annuleren vanaf tot de 42e dag voor de vertrekdag de aanbetaling die je gedaan hebt ingehouden wordt. Annuleer je vanaf de 42e dag tot de 28e dag voor de vertrekdag, dan wordt 35 procent ingehouden en annuleer je vanaf de 28e dag tot de 21e dag voor vertrekdag, dan kost je dat 40 procent. Een annulering vanaf de 21e dag tot twee weken voor de vertrekdag betekent dat je 75 procent van de reissom kwijt bent en annuleer je vanaf de vijfde dag voor de vetrekdag dan ben je 90 procent kwijt en nog later annuleren betekent dat je de gehele reissom als verloren kunt beschouwen. Via de verzekering kun je trachten (een deel van) de kosten terug te halen.

Hoe kan ik annuleren bij Chalet.nu?

Chalet.nu werkt via boekingsbureaus. Wil je de vakantie en het verblijf via chalet.nu annuleren, dan doe je dit via je boekingsbureau. Zorg als je annuleert altijd dat je een bevestiging van de annulering krijgt en neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met je verzekering. Check ook alvast de polisvoorwaarden en kijk of jouw verzekeraar de reden die jij aanvoert waarom jij geannuleerd hebt een goede reden vindt en de kosten dekt of niet. In andere gevallen kun je altijd nog een beroep doen op de rechtsbijstandverzekering, mocht je in onmin raken met de reisorganisatie over de kosten die berekend worden.

Klantenservice Chalet.nu

Hoewel je veelal contact hebt met je boekingsbureau is het goed te weten dat je de website van chalet.nu niet geheel verrassend kunt vinden via www.chalet.nu. Het bedrijf is gevestigd aan de Reehorsterweg 3 in Ede. Je kunt een e-mail sturen aan chalet.nu via het contactformulier op de website. Dat doe je door rechtsboven bij de zoekbalk op het envelopje te klikken.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chalet.nu annuleren” te beoordelen