Annuleren Pepper

Annuleren Pepper

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Pepper

Beschrijving

Wil jij graag in contact komen met andere mensen maar heb je niet de tijd om mensen te ontmoeten, dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de datingapp Pepper. Op die manier kun je snel en gemakkelijk contact leggen met zowel mannen als vrouwen op basis van foto’s. Je kunt chatten en elkaar privéberichten sturen. Heb jij de ware gevonden, dan kun je kiezen voor annuleren Pepper. Hoe annuleren Peper dan precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Je kunt lezen hoe je opzegt en wanneer dit precies kan. Verder krijg je de mogelijkheid om nader kennis te maken met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk en maak de voor jou beste keuze.

Hoe kun je klant worden bij Pepper?

Surf gewoon naar de website van Pepper of download de speciale en zeer handige Pepper app. Je vult een aantal gegevens in en hebt zo de beschikking over een eigen account. Je kunt vervolgens kiezen voor een betaald abonnement en voor een gratis abonnement. Let wel; kies je voor een gratis profiel, dan zijn de mogelijkheden wat betreft chatten en berichten sturen wel enigszins beperkt.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Pepper?

Gratis annuleren kan in principe altijd, als jouw abonnement afloopt. Geef via jouw account voor het aflopen van het contract aan dat je wilt stoppen en je wordt niet geconfronteerd met extra kosten laat staan annuleringskosten.

Wat kost annuleren bij Pepper?

Zet je voor het aflopen van jouw abonnement het lidmaatschap stop, dan krijg je dus niet te maken met kosten. Wanneer je dit niet doet of te laat annuleert, dan wordt het lidmaatschap dat je eerder gekozen hebt automatisch en voor maximaal één maand verlengd. Ook al wil je dan geen gebruik meer maken van jouw account, dan nog betaal je die maand abonnementskosten. Als je tijdig annuleert dan krijg je dus niet te maken met annuleringskosten, iets waarmee je wel te maken rijgt als je bijvoorbeeld een reis, vakantie of een product besluit te annuleren. In dat geval kunnen de kosten soms best hoog oplopen en zou je een deel van de kosten kunnen verhalen op een annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij Peper?

In principe kun je alleen annuleren door gebruik te maken van jouw account. Je logt in op jouw account, kiest voor ‘instellingen’ en vervolgens voor ‘account’. Klik vervolgens op de button nee bij ‘automatisch verlengen” en je hebt op de enige juiste wijze geannuleerd bij Pepper.

Klantenservice annuleren Pepper

Wil je contact leggen met Pepper, dan kun je kiezen om dit te doen via de social media kanalen Facebook en ook Instagram. Voor het overige regel je in principe alles via jouw account en de website. Mocht je een brief willen sturen naar Pepper, dan kan dit via Brandingsdijk 82, 3059  RB in Rotterdam. Meer dan voldoende opties dus om snel contact te krijgen met deze specialist in het verbinden van mensen.

 

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Pepper” te beoordelen