Sunny Cars annuleren

Beschrijving

Wie een product wil annuleren, stopzetten en afzeggen dient rekening te houden met het feit dat er vrijwel altijd sprake is van annuleringskosten. De ene organisatie hanteert torenhoge kosten, anderen houden het wat bescheidener. Mooi voorbeeld van zo’n partij is Sunny Cars. Sunny Cars annuleren hoeft je niet veel geld te kosten, zeker niet als je gebruik maakt van de Flexservice. Behalve over Sunny Cars annuleren, lees je op dit platform alles over het annuleren, stopzetten en afzeggen van andere producten en diensten.

Annuleren Sunny Cars

Heb jij een prachtige auto geboekt met Sunny Cars om in een land rond te trekken en van stad naar stad te rijden, gaat het avontuur niet door. Vervelend natuurlijk, en Sunny Cars annuleren is dan wat je te doen staat. Sunny Cars biedt als het ware een eigen soort van verzekering, die voorkomt dat je met hoge annuleringskosten te maken krijgt. Al valt het met die kosten eigenlijk ook wel mee bij Sunny Cars. Sterker nog, bij Sunny Cars bieden ze veel hulp en mogelijkheden t.o.v. andere huurauto bedrijven om je boeking te wijzigen of te annuleren.

Nog niet gereserveerd? Of wil je een boeking wijzigen?
Reserveer direct jouw huurauto bij Sunny Cars

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren?

Hoewel Sunny Cars echt met de klant meedenkt, is annuleren niet gratis. Er komen altijd annuleringskosten bij kijken, mits je gebruik maakt van de Flexservice, een overeenkomst die je aan kunt gaan als jij een auto boekt bij Sunny Cars. De Flexservice kost je een euro per dag en geeft je de mogelijkheid om tot vier uur voor de aanvang van de huurperiode nog te annuleren. Je betaalt dan alleen de kosten voor Flexservice. Die kosten bedragen niet meer dan 1 euro per dag, minimaal 7 euro en maximaal 21 euro. Daarmee ben je altijd goedkoper uit dan wanneer er annuleringkosten aan de orde zijn.

Weet je niet zeker hoelang of welke autotype je wilt boeken? Dankzij de 14 dagen in optie zit je nergens aan vast bij Sunny Cars. Zo weet je zeker dat jouw autohuur wensen passen bij jouw vakantie. Wil je toch wat anders? Dan kun je kosteloos van je reservering afzien. Let op! Reserveer je last-minute? Dan gelden de volgende regels: Gaat de reservering binnen 14 dagen in, dan heb je een optietermijn van 24 uur. Gaat je reservering al binnen 24 uur in? Dan is er helaas geen optietermijn.

Lees hier ook alles over annuleren op SunnyCars.nl

Wat kost annuleren bij Sunny Cars?

Annuleer je via de Flexservice, dan betaal je maar 1 euro per dag, met een minimum van 7 euro en maximum van 21 euro. Als je binnen 14 dagen boekt dan geldt het binnen 24 uur regel van annulering. Maak je geen gebruik van deze service, dan worden annuleringskosten berekend als je niet binnen 24 uur annuleert. Tot vijf dagen voor aanvang van de huurperiode annuleren kost je 25 euro. Annuleren vanaf 5 dagen tot 24 uur voor de huurperiode begint kost je het dubbele, vijftig euro dus. Sunny Cars annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de huurperiode? Dan ben jij je boekingskosten kwijt. Dit geldt – volkomen terecht- ook als je niet op komt dagen, want ook dan worden de boekingskosten gewoon volledig in rekening gebracht. Met een annuleringsverzekering kun je proberen de kosten voor annuleren proberen terug te halen. Dan moet er wel sprake zijn van een in de ogen van je verzekeraar dringende reden om te annuleren. Die redenen staan in de polisvoorwaarde van de verzekeraar.

Hoe kan ik annuleren?

In de regel is het gebruikelijk dat Sunny Cars annuleren telefonisch gebeurt. De specialisten zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Je kunt ook per e-mail aangeven dat je de gereserveerde boeking wilt annuleren. Wat ook erg handig is bij Sunny Cars is dat je het online kan doen via “mysunny”. Als je een boeking maakt krijg je automatisch toegang tot “mysunny” waarbij je zelf je boeking kan wijzigen of annuleren. Handig!

Klantenservice Sunny Cars

Hoewel Sunny Cars online via de verschillende social media kanalen prima zichtbaar is, zoek je specifiek contact met de organisatie door te bellen en te mailen. Sunny Cars is telefonisch bereikbaar via 023-5699696. Mailen kan via een e-mailformulier op de website – onder het kopje contact. Rechtstreeks mailen kan via reservation@sunnycars.nl.

Nog niet gereserveerd? Of wil je een boeking wijzigen?
Reserveer direct jouw huurauto bij Sunny Cars

2 beoordelingen voor Sunny Cars annuleren

  1. 5 van 5

    Hans

    Ik reserveer een huurauto altijd bij Sunnycars, super goede service en nooit gedoe gehad. Via andere websites zie je aanbieders met moeilijk te begrijpen verzekeringen maar bij sunny heb je een alles in 1 service. Ik heb een keer moeten annuleren en dat was geen enkel probleem.

  2. 5 van 5

    Kasper

    Door het coronavirus hebben we helaas onze trip naar Ibiza moeten annuleren. Hoewel ik rekening hield met het betalen van 25- annuleringskosten bleek het gratis te zijn. Super service van Sunny Cars. Hopelijk kunnen we na het corona virus weer een trip plannen en dan kom ik terug bij SunnyCars!

Een beoordeling toevoegen