Annuleren Travelhome

Annuleren Travelhome

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Travelhome

Beschrijving

Met de camper op reis? Dan geniet je van vrijheid. Met een camper kun je gaan en staan waar je wilt en ontdek je pas echt de wereld. Voor camperreizen kun je prima zaken doen met Travelhome. Als je een camperreis regelt via deze organisatie, dan denk je natuurlijk niet meteen aan annuleren Travelhome. Toch kunnen er omstandigheden zijn dat je besluit om een vakantie te annuleren. Hoe annuleren Travelhome werkt, lees je hier op Annuleren.nl, zoals je ook leest over de voordelen van een reis- of een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Travelhome?

Wil je een vakantie boeken via Travelhome, dan breng je gewoon ene bezoek aan de website. Daar maak je een keuze uit de voor jou mooiste reizen en kun je meteen ook boeken. Heb je dat gedaan, dan krijg je de beschikking over een eigen account, waarmee je echt alles rondom de vakantie kunt  regelen. Zo zie je er de laatste betaaltermijn en ontvang je handige reisinformatie.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Travelhome?

Gratis annuleren bij Travelhome is alleen mogelijk als je annuleert binnen twee dagen nadat je geboekt hebt. Annuleer je later, dan gaat je dit geld kosten. Dat geld kun je eventueel terugkrijgen als je én een gegronde reden hebt om te annuleren en een goede reis- of annuleringsverzekering afgesloten hebt. Ga je er vaker dan eens per jaar met de camper op uit? Overweeg dan een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan relatief minder geld kwijt en bovendien vergeet je nooit meer om een losse reisverzekering voor jouw vakantie af te sluiten.

War kost annuleren bij Travelhome?

Net als bij zoveel andere aanbieders van reizen en vakanties is het zo dat hoe korter je voor de vertrekdatum annuleer, hoe hoger de kosten oplopen. De aanbieders hanteren een bepaalde staffel, die je in de reisvoorwaarden terugvindt. Annuleer je enkele dagen voor vertrek of op de vetrekdatum zelf, dan ben je in principe vaak de gehele reissom kwijt.

Hoe kun je annuleren bij Travelhome?

Wil je annuleren bij Travelhome, dan dien je di altijd schriftelijk te doen. Annuleren via e-mail of telefonisch is dus niet mogelijk. Bij de annulering dien je altijd het reserveringsnummer en klantnummer aan te geven. Dan weet je in elk geval zeker dat de annulering snel en goed doorgevoerd wordt namelijk.

Klantenservice annuleren Travelhome

Contact maken met de klantenservice van Travelhome is gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld een brief sturen aan Travelhome, Bogardeind 229, 5664 EG in Geldrop. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen:040-2113938. Faxen kan ook via 040-2114229. Uiteraard kun je ook altijd een mail sturen via info@travelhome.nl.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Travelhome” te beoordelen