Annuleren Travelhome

Annuleren Travelhome

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Travelhome

Beschrijving

Met de camper op reis? Dan geniet je van vrijheid. Met een camper kun je gaan en staan waar je wilt en ontdek je pas echt de wereld. Voor camperreizen kun je prima zaken doen met Travelhome. Als je een camperreis regelt via deze organisatie, dan denk je natuurlijk niet meteen aan annuleren Travelhome. Toch kunnen er omstandigheden zijn dat je besluit om een vakantie te annuleren. Hoe annuleren Travelhome werkt, lees je hier op Annuleren.nl, zoals je ook leest over de voordelen van een reis- of een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Travelhome?

Wil je een vakantie boeken via Travelhome, dan breng je gewoon ene bezoek aan de website. Daar maak je een keuze uit de voor jou mooiste reizen en kun je meteen ook boeken. Heb je dat gedaan, dan krijg je de beschikking over een eigen account, waarmee je echt alles rondom de vakantie kunt  regelen. Zo zie je er de laatste betaaltermijn en ontvang je handige reisinformatie.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Travelhome? En wat kost annuleren bij Travelhome?

In plaats van artikel 9.2 van de ANVR-Reisvoorwaarden geldt de volgende regeling voor annuleringen door jou als reiziger. Naast eventuele reserveringskosten en verzekeringspremies, zijn de volgende annuleringskosten van toepassing:

  • Bij annulering tot de 56e dag (exclusief) vóór vertrek: de aanbetaling of 20% van de reissom, afhankelijk van welk bedrag hoger is.
  • Bij annulering vanaf de 56e dag (inclusief) tot de 42e dag (exclusief) vóór vertrek: 30% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag (exclusief) vóór vertrek: 50% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór vertrek: 75% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 7e dag (exclusief) vóór vertrek: 90% van de reissom.
  • Bij annulering vanaf de 7e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de reissom.

Daarnaast worden te allen tijde eventuele annuleringsverzekeringen, boekingskosten, bijdragen aan SGR en het Calamiteitenfonds in rekening gebracht.

Voor vliegtickets gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. De annuleringskosten hiervoor kunnen oplopen tot 100% van de ticketkosten vanaf het moment van boeken. Als je extra opties hebt bijgeboekt, zoals een upgrade, kan de leverancier ook deze kosten tot 100% in rekening brengen.

In zeldzame gevallen kunnen de annuleringskosten van de camperverhuurder en/of andere reisonderdelen hoger zijn dan de reguliere annuleringskosten en oplopen tot 100% van de kosten vanaf het moment van boeken.

Deze afwijkende annuleringsvoorwaarden staan duidelijk aangegeven op onze website bij de aanbieding en/of het reisvoorstel.

Bij vragen over de afwijkende annuleringsvoorwaarden kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen met Travelhome.

Begeleide camperreizen:

Voor begeleide camperreizen van Travelhome gelden andere annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot de 42e dag (exclusief) vóór vertrek: de aanbetaling volgens de aanbetalingsvoorwaarden voor groepsreizen.
  • Bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot op de vertrekdag of later: 100% annuleringskosten.

Hoe kun je annuleren bij Travelhome?

Als je je reis moet annuleren, moet je dit schriftelijk doen via e-mail naar backoffice@travelhome.nl of per post naar Bogardeind 229, 5664 EG, Geldrop. Bij de annulering dien je altijd het reserveringsnummer en klantnummer aan te geven. Dan weet je in elk geval zeker dat de annulering snel en goed doorgevoerd wordt namelijk.

Klantenservice annuleren Travelhome

Contact maken met de klantenservice van Travelhome is gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld een brief sturen aan Travelhome, Bogardeind 229, 5664 EG in Geldrop. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen:040-2113938. Faxen kan ook via 040-2114229. Uiteraard kun je ook altijd een mail sturen via info@travelhome.nl.

5/5 - (3 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Travelhome” te beoordelen