Annuleren Travelcircus

Annuleren Travelcircus

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Travelcircus

Beschrijving

Wil je een keer een lekker weekendje weg? Dan zou je eens moeten kijken naar het aanbod van Travelcircus. Met deze aanbieder kun je snel een heerlijk weekendje weg boeken. Als je boekt, dan wil je natuurlijk niet denken aan annuleren. Toch kan er altijd een reden zijn om toch te annuleren. Om te weten hoe annuleren Travelcircus precies werkt, kun je hier lezen over Annuleren.nl. Ook krijg je informatie over het afsluiten van een goede reis- en annuleringsverzekering en over de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering. Doe er vervolgens je voordeel mee.

Hoe kun je klant worden bij Travelcircus.nl?

Wil je zaken doen met Travelcircus, dan doe je dat door een bezoek te brengen aan de website: travelcircus.nl. Hier zie je het enorme aanbod van deze aanbieder en kun je in alle rust een lekker weekendje weg uitzoeken. Doe je dat, dan krijg je een eigen account. Je kunt dit steeds gebruiken door in te loggen met een gebruikersnaam en een zelf gekozen wachtwoord. Van hier uit kun je alles over jouw weekendje weg vinden, denk maar eens aan bijvoorbeeld het boekingsnummer en de rekening.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Travelcircus?

Zoals bij veel aanbieders van vakanties geldt, is het alleen mogelijk om gratis te annuleren als je dit binnen 24 uur na de boeking doet. In andere gevallen krijg je altijd te maken met kosten, annuleringskosten in dit geval. Hoe korter voor vertrek je annuleert, hoe hoger de kosten worden.

Wat kost annuleren bij Travelcircus?

Annuleren bij Travelcircus wordt steeds duurder, naarmate de vertrekdag dichterbij komt. Het is dus altijd verstandig om als het kan zo snel mogelijk te annuleren. In de reisvoorwaarden in jouw account lees je precies hoe de staffel bij Travelcircus wat betreft de annuleringskosten is opgebouwd. Mocht je een goede reden hebben om jouw vakantie te annuleren en heb je een reis- of annuleringsverzekering afgesloten, dan kun je een deel van de kosten terugvragen. Het ligt vooral aan de reden die je opgeeft of je voor een vergoeding in aanmerking komt. Ben jij iemand die vaker een weekendje weg gaat? Kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. In dat geval vergeet je namelijk nooit om een losse reisverzekering af te sluiten en per saldo ben je dan ook nog eens goedkoper uit.

Hoe kun je annuleren bij Travelcircus?

Wil jij jouw boeking annuleren? Doe dat dan het liefst schriftelijk, al is bellen ook alijd mogelijk. Meld bij de annulering altijd het boekingsnummer. Dan namelijk wordt de annulering sneller doorgevoerd en in bepaalde gevallen kan je dit schelen in de kosten die je in rekening worden gebracht.

Klantenservice annuleren Travelcircus

Wil je mailen met Travelcircus? Dat kan door een mail te sturen naar annulering@travelcircus.nl. Wil je nou liever per telefoon annuleren, bel dan met 0800-8840488. Travelcircus is ook actief op Instagram, Facebook en Pinterest. Je zou dus eventueel ook op die manier contact kunnen leggen met Travelcircus.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Travelcircus” te beoordelen