Annuleren Univé

Annuleren Univé

Annuleer een verzekering of maak een wijziging bij Univé

Beschrijving

Van alle verzekeraars geldt dat Univé bekend staat als een zeer betrouwbare partij. Je kunt tal van verschillende verzekeringen afsluiten bij deze verzekeraar. Toch kunnen er bepaalde omstandigheden zijn waarom je zou kunnen kiezen voor een andere verzekeraar. Zo kan er een leuke aanbieding zijn of wil je gewoon minder betalen. Hoe annuleren Univé precies werkt, kun je hier lezen op Annuleren.nl. Je leest ook wanneer je precies kunt annuleren. Voorts kun je op Annuleren.nl de beste aanbieders van een annuleringsverzekering prima en snel met elkaar vergelijken.

Hoe kun je klant worden bij Univé

Je kunt prima zaken doen met Univé via de website www.unive.nl. Hier krijg je een overzicht van alle beschikbare verzekeringen en stel je gemakkelijk zelf een verzekering samen. Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit een eigen account (met gebruikersnaam en wachtwoord) alles rondom de verzekeringen gemakkelijk regelen. Natuurlijk kun je ook altijd een van de kantoren van Univé in heel Nederland binnenstappen om zo klant te worden.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Univé?

Dat kan in principe aan het einde van elk kalenderjaar. Je krijgt elk jaar opnieuw  de kans om eventueel op te zeggen en  over te stappen naar een andere verzekeraar. Je krijgt dan dus nooit te maken met annuleringskosten, in tegenstelling tot wanneer je bijvoorbeeld een reis of een vakantie gaat annuleren. In dat geval krijg je wel te maken met hoge kosten. Deze kosten kun je eventueel verhalen op jouw annuleringsverzekering.

Wat kost annuleren bij Univé?

Stap je aan het einde van het kalenderjaar over naar een andere verzekeraar, dan zijn er geen kosten mee gemoeid. Mocht je bijvoorbeeld tijdens een kalenderjaar ver wil stappen, dan kun je eventueel een verzekering afkopen. Je kunt om kosten te besparen echter beter wachten tot het einde van het jaar, Dan kost het je in elk geval geen extra geld.

Hoe kun je annuleren bij Univé?

Wil je opzeggen bij Univé, dan log je in op Mijn Univé, jouw eigen, persoonlijke account. Je krijgt vervolgens een overzicht ‘mijn verzekeringen’ en via het pijltje achter de verzekering kun je aangeven dat je de verzekering op wilt zeggen. Natuurlijk kun je ook op tal van andere manieren annuleren bij Univé. Je kunt chatten, bellen en zelfs een WhatsApp bericht sturen naar deze betrouwbare verzekeraar.

Klantenservice annuleren Univé

Heb je vragen over de zorgverzekering, dan kun je bellen met een speciaal telefoonnummer: 072-52777595. Voor alle andere verzekeringen kun je bellen met 0592-349340. Via de website www.unive.nl kun je ook kiezen om te chatten met een medewerker van deze verzekeraar. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen via 06-12778504. Een mail sturen is daarnaast ook nog een serieuze optie.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Univé” te beoordelen