Annuleren Transavia Holidays

Annuleren Transavia Holidays

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Transavia Holidays

Beschrijving

Boeken en annuleren worden vaak niet in één adem genoemd. Boek jij een vakantie, dan wil je gewoon niet denken aan annuleren, Je kunt echter soms gedwongen worden om alsnog jouw geboekte vakantie te annuleren. Hoe annuleren Transavia Holidays precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Verder lees je over de voordelen van het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering en kun je hier de beste reis- en annuleringsverzekeringen prima met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Hoe kun je klant worden bij Transavia Holidays?

Heel simpel, door een bezoek te brengen aan Transavia.com, de website van deze aanbieder dus. Boek je een vliegticket of een reis via deze aanbieder, dan kun je als klant vervolgens alles regelen via een eigen account. Dat account kun je gebruiken door gebruik te maken van een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Vanuit jouw account blijf je steeds op de hoogte van de door jou geboekte reis.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Transavia Holidays?

Dit kan alleen als je al binnen 24 uur na jouw boeking annuleert. In alle andere gevallen ben je in elk geval annuleringskosten kwijt. Daarbij is de stelregel dat hoe later je doorgaans annuleert, hoe hoger de kosten voor jou zullen zijn. Wil je dus annuleren, dan doe je er altijd verstandig aan om dit zo snel mogelijk te doen. Ook als je zaken doet met Transavia Holidays.

Wat kost annuleren bij Transavia Holidays?

Transavia Holidays is hier erg helder in. Je betaalt 100 procent annuleringskosten, mits de tariefvoorwaarden van de gekozen dienstverlener annuleren wel toestaat. In dat geval krijg je dus een deel van het bedrag terug. Je krijgt dan wel altijd te maken met kosten, die tenminste liggen op 35 euro per persoon. Heb jij een gegronde reden om jouw ticket of vakantie te annuleren, dan kun je een beroep doen op een reis- of annuleringsverzekering. Wanneer je recht hebt op teruggave, lees je in de voorwaarden van de verzekeraar. Ga je nou vaker dan één keer per jaar op vakantie, dan doe je er overigens goed aan om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan goedkoper uit dan wanneer je steeds losse reisverzekeringen afsluit en bovendien vergeet je zo in elk geval niet om een losse reisverzekering af te sluiten.

Hoe kun je annuleren bij Transavia Holidays?

Je kunt op verschillende manieren annuleren bij Transavia Holidays. Je kunt bellen met het Service Center van Transavia Holidays, verstandiger is echter om de annulering schriftelijk door te geven. Hiermee wordt ook het verzenden van een e-mail bedoeld. Vergeet in dit laatste geval vooral niet om het boekingsnummer goed door te geven. Dan weet je zeker dat de annulering sneller verwerkt wordt namelijk.

Klantenservice annuleren Transavia Holidays

Wil je contact met Transavia Holidays, dan kun je gewoon bellen: 020-2146032. Je kunt daarnaast via de website transavia.com gebruik maken van een e-mailformulier om zo jouw boeking te annuleren om of andere vragen te stellen aan deze organisatie. Bovendien is Transavia ook actief op Facebook. Ook op die manier zou je dus nog contact kunnen leggen.

5/5 - (11 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Transavia Holidays” te beoordelen