Annuleren Youfone
(1)

Annuleren Youfone

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij Youfone

Beschrijving

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een abonnement voor de smartphone? Niemand toch? Wil jij een aantrekkelijk abonnement afsluiten of een sim-only abonnement? Dan kun je prima zaken doen met Youfone. Je kunt gemakkelijk een contract afsluiten en ook annuleren Youfone is niet moeilijk. Over het opzeggen van jouw abonnement bij Youfone kun je hier op Annuleren.nl alles lezen. Verder kun je hier de verschillende aanbieders van een annuleringsverzekering prima en snel met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk weet je zeker dat jij de voor jou meest goede keuze maakt.

Hoe kun je klant worden bij Youfone?

Klant worden bij de provider van abonnementen voor de mobiele telefoon is heel simpel. Daarvoor ga je gewoon naar de website youfone.nl. Je krijgt er een overzicht van de mogelijkheden. Je kunt kiezen voor sim-only of kiezen voor een abonnement met een nieuwe smartphone. Word je klant, dan krijg je een eigen account: ‘My Youfone’. Vanuit jouw eigen account kun jij jouw contract verengen en kun je ook annuleren.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Youfone?

Gratis annuleren Youfone is prima mogelijk. Het kost je geen geld als jouw abonnement er op zit. Je bent dan vrij om voor een andere provider te kiezen. In andere gevallen kun je te maken krijgen met annuleringskosten, die soms best hoog op kunnen lopen.

Wat kost annuleren Youfone?

Heb jij nog een contract bij Youfone maar wil je toch opzeggen? Dan gaat dat gepaard met kosten. Bij vrijwel elke aanbieder van smartphone abonnementen kun je weliswaar opzeggen, maar dan moet je wel de nog resterende contractduur betalen. Je kunt jouw nog lopende contract vaak ineens afkopen. Mocht je een gegronde reden hebben om op te zeggen en vindt jouw verzekeraar dat ook, dan zou je een deel van de kosten eventueel kunnen verhalen op de annuleringsverzekering. Dan moet je echter wel een plausibele reden hebben. Check de voorwaarden in de polis van jouw verzekeraar.

Hoe kun je annuleren bij Youfone?

Wil je annuleren Youfone, dan kun je dit vanuit jouw eigen account doen. Verder kun je mailen, chatten en kun je eventueel ook nog bellen met ene medewerker van deze aanbieder.

Klantenservice annuleren Youfone

De klantenservice van Youfone is prima te noemen. Op www.youfone.nl kun je gebruik maken van een speciaal webformulier om zo een e-mail te sturen. Vergeet dan vooral niet om jouw klantnummer goed te vermelden, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over de annulering. Youfone maakt het mogelijk om te chatten met een medewerker; dit kan elke werkdag en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kun je bellen met 088-2229222.

5/5 - (5 stemmen)

1 beoordeling voor Annuleren Youfone

  1. 1 van 5

    nicolas journey

    By far de meest slecht internetprovider annex klanten-servicedienst [ wegens tekort normen neemt men iedereen aan die weet wat een zebrapad of stoplicht is, maar kennis van hun eigen diensten en-of producten?: ho maar ].
    Wij werden te woord gestaan door een zwevend figuur amper de Nederlandse taal machtig, het leek wel of wij met een Surinaams eethuis verbonden waren; niks wist de man, ook niks kon hij doen.

Een beoordeling toevoegen