Annuleren Aegon

Annuleren Aegon

Annuleer, wijzig of regel je geldzaken bij Aegon

Beschrijving

Aegon staat bekend als een zeer betrouwbare verzekeraar. Je kunt er tal van verschillende verzekeringen afsluiten. Behalve gemakkelijk een verzekering afsluiten, blijkt annuleren Aegon ook niet heel erg moeilijk. Hier op Annuleren.nl kun je precies lezen hoe je opzegt en wanneer je kunt annuleren Aegon. In het verlengde daarvan zou je ook nog eens de beste aanbieders van annuleringsverzekeringen goed met elkaar kunnen vergelijken. Door dat te doen, weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.

Hoe kan ik klant worden bij Aegon?

Klant worden van Aegon is eenvoudig Je brengt gewoon een bezoek aan de website www.aegon.nl. Daar zie je een handig overzicht van alle beschikbare verzekeringen. Kies de verzekering die je zoekt en sluit die af. Ben je eenmaal klant, dan regel je verder alles via ‘Mijn Aegon’. Kind kan echt de was doen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Aegon?

Bij verreweg de meeste verzekeringen van Aegon kun je altijd gratis annuleren Voor bepaalde verzekeringen kan dit alleen aan het einde van een kalenderhaar. Check in de voorwaarden, in jouw eigen account, welke verzekeringen je zelf gemakkelijk op kunt zeggen en bij welke verzekeringen je contact moet opnemen met Aegon.

Wat kost annuleren bij Aegon?

In principe heft het stopzetten van een verzekering bij Aegon je dus helemaal niets te kosten. Annuleringskosten zijn niet aan de orde, zeker niet als de verzekering gene opzegtermijn heeft. In dat geval zijn er ook geen opzegkosten. Voor bepaalde verzekeringen kan de premie eventueel nog verrekend worden. Je krijgt als jij jouw Aegon verzekering annuleert dus niet te maken met annuleringskosten, iets dat wel bij bijvoorbeeld een vakantie of een product het geval kan zijn. In dergelijke gevallen kun je de kosten beperken door gebruik te maken van een annuleringsverzekering.

Hoe kan ik annuleren bij Aegon?

Wil je annuleren Aegon? Ga dan naar ‘Mijn Aegon’ en kies voor de optie ‘Zelf Regelen’. Je kunt daar gemakkelijk jouw verzekering zelfstandig annuleren. Is dit bij een bepaalde verzekering niet het geval, neem dan telefonisch contact op met jouw adviseur van deze verzekeraar.

Klantenservice annuleren Aegon

Zoals het een goed bedrijf betaamt, is de klantenservice bi Aegon prima in orde. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met Aegon. Overigens kun je op www.aegon.nl eerst eens kijken bij de veel gestelde vragen en bovendien kun je chatten met een van de medewerkers van Aegon. Ook kun je gebruik maken van een speciaal webformulier. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd nog telefonisch contact opnemen via 088-3441234.

4.6/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Aegon” te beoordelen