Annuleren Activity International

Annuleren Activity International

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Activity International

Beschrijving

Wil jij er na je studie een jaar tussenuit? Wil je backpacken of aan de slag als au-pair in het buitenland? Dan kun je prima zaken doen met Activity International. Voor je boekt bij deze aanbieder, denk je natuurlijk goed na over dit buitenlandse avontuur. Toch kunnen er omstandigheden zijn dat je alsnog moet besluiten om te annuleren. Over annuleren Activity International kun je hier op Annuleren.nl echt alles lezen. Ook maak je hier kennis met de voordelen van het afsluiten van een verzekering, en zeker over de doorlopende annuleringsverzekering. Deze verzekering is echt een aanrader als je vaker dan eens per jaar op reis gaat.

Hoe kan ik  klant worden bij Activity International?

Je kunt gemakkelijk klant worden bij Activity International door naar de website www.activityinternational.nl te surfen. Daar vind je alle mogelijkheden die deze aanbieder in petto heeft en kun je als je een keuze hebt gemaakt ook al gemakkelijk een eigen account aanmaken. Vanuit dit account kun je vervolgens jouw vakantie beheren. Je ziet er wanneer de laatste reissom betaald moet worden en vindt er alle relevantie reisinformatie bijvoorbeeld.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Activity International?

Dit kan omdat deze aanbieder is aangesloten bij de ANVR alleen als je al binnen een dag nadat je geboekt hebt annuleert. In alle andere gevallen worden er altijd annuleringskosten in rekening gebracht.  Hoe hoog die precies zullen zijn, staat uitvoerig beschreven in de reisvoorwaarden van deze aanbieder van diverse langdurige trips naar het buitenland.

Wat kost annuleren bij Activity International?

Dit lees je terug in de reisvoorwaarden van jouw aanbieder Je kunt er echter vanuit gaan dat hoe korter je voor de vertrekdag vertrekt, hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn. Je kunt als je een goede reden voor annuleren hebt en je een reis- of annuleringsverzekering hebt afgesloten, een deel van jouw geld tergkrijgen. Wanneer dit kan, lees je in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar. Ben jij iemand die vaker per jaar reist, dan is het overigens verstandig om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. In dat geval vergeet je nooit om een losse reisverzekering af te sluiten en ben je per saldo nog eens goedkoper uit ook.

Hoe kun je annuleren bij Activity International?

Je kunt op verschillende manieren annuleren bij Activity International. Zo kun je telefonisch contact leggen met deze aanbieder en kun je een e-mail annuleren. Je kunt daarnaast ook nog chatten met Activity International en je kunt daarnaast ook nog eens prima gebruik maken van een handig contactformulier.

Klantenservice annuleren Activity International

Wil je bellen met Activity International via 053-4831040. Je kunt natuurlijk ook een brief sturen of een bezoek brengen aan deze reisonderneming: Zandvoort 10, 7521 BE, Enschede. Je kunt via de website chatten en je kunt natuurlijk altijd een mail sturen via info@activityinternational.nl. Voldoende manieren dus om snel contact te krijgen met Activity International.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Activity International” te beoordelen