Afrikareisopmaat.nl
Annuleren Afrikareisopmaat.nl

Annuleren Afrikareisopmaat.nl

Annuleer, wijzig of boek een nieuwe reis >

Beschrijving

Wil jij eens in je leven een keer op reis naar Zuid-Afrika, Namibië of Botswana? Dan kun je prima zaken doen met Afrikareisopmaat.nl. En hoewel je een dergelijke reis zorgvuldig plant, kan het zijn dat jij jouw droomvakantie toch moet annuleren. Hoe annuleren Afrikareisopmaat.nl precies werkt, kun je allemaal lezen hier op Annuleren.nl. Lees hier hoe je annuleert en wat de kosten zijn van annuleren. Lees verder ook over de toegevoegde waarde van een (doorlopende) annuleringsverzekering.

Hoe kan ik klant worden bij Afrika reis opmaat?

Wil jij graag een keer naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana of zoek je de beste strandbestemmingen in Afrika? Doe dan vooral zaken met Afrikareisopmaat.nl. Je kunt via de uitstekende website van deze aanbieder heel eenvoudig een reisvoorstel aanvragen. Je krijgt dan een op maat gemaakte offerte waarmee je al dan niet akkoord kan gaan. Doe je dat, dan ben je dus meteen klant van deze betrouwbare reisaanbieder.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Afrikareisopmaat.nl?

Annuleren kost in feite altijd geld, mits je jouw gekozen reis al binnen 48 uur annuleert. In andere gevallen ben je geld kwijt. Hoeveel geld dat precies is, staat in de polisvoorwaarden. Daarbij houdt deze reisaanbieder zich aan de richtlijnen van de SGR. In feite komt het er op neer dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Goed om te weten is nog dat Afrikareisopmaat.nl ook aangesloten is bij het Calamiteitenfonds.

Wat kost annuleren bij Afrikareisopmaat.nl?

Annuleren kost vrijwel altijd geld. Afrikareisopmaat.nl houdt zich wat betreft de kosten aan de richtlijnen van het SGR. Om hoge kosten te voorkomen, is het altijd verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Heb je dan namelijk een goede reden om jouw vakantie te annuleren, dan kun je via de verzekering een deel van de kosten terugkrijgen. Ben jij nogal reislustig? Ga je vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan al verzekerd voor één overnachting en vergeet in elk geval nooit om een losse verzekering af te sluiten. Bovendien ben je vaak nog goedkoper uit.

Hoe kan ik annuleren bij Afrikareisopmaat.nl?

Annuleren bij Afrikareisopmaat.nl kan op twee verschillende manieren: je kunt telefonisch contact opnemen en je kunt een e-mail sturen om de reis te annuleren. Zorg in beide gevallen dat je alle benodigde gegevens bij de hand hebt.

Klantenservice annuleren Afrikareisopmaat.nl

Wil je annuleren of gewoon in contact komen met deze reisaanbieder? Dan kun je altijd bellen met 030-203 58 808. Een WhatsApp sturen is eveneens een mogelijkheid. Dit kan via 06- 3716 2796. Mailen is eveneens een optie: info@afrikareisopmaat.nl.

5/5 - (5 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Afrikareisopmaat.nl” te beoordelen