Allcamps annuleren

Beschrijving

Het is tamelijk logisch dat jij je vakantie hebt geboekt via Allcamps. Allcamps bied je namelijk de laagste prijsgarantie voor een campingvakantie en is bovendien actief in interessante vakantielanden als Italië, Kroatië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, België, Duitsland en Portugal en biedt ook vakanties in eigen land aan. Hoewel je vol enthousiasme geboekt hebt, kan er iets gebeuren waardoor je genoodzaakt bent de vakantie te annuleren. Allcamps Annuleren kan overigens altijd. Vaak zijn er wel kosten mee gemoeid als je besluit te annuleren. Heb je gegronde reden om tot annulering over te gaan en heb je een annuleringsverzekering afgesloten, dan kun je (een deel van) de kosten proberen terug te halen. Over verzekeringen gesproken, overweeg ook serieus en rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dan weet je zeker dat je juridisch ondersteund wordt mocht je bijvoorbeeld in conflict raken met de reisorganisatie.

Wanneer is het mogelijk gratis te annuleren bij Allcamps?

Gratis annuleren is bij Allcamps alleen mogelijk binnen 24 uur nadat je geboekt hebt. Annuleer je later, dan kost je dit altijd geld. Wat die kosten precies zijn, is afhankelijk van de reisorganisatie. De kosten die berekend worden kun je zoals eerder gesteld proberen met je annuleringsverzekering terug te halen.

Wat kost annuleren bij Allcamps?

Met frisse tegenzin Allcamps annuleren kost je dus geld. Allcamps rekent wat betreft de kosten 30 procent van de reissom als je tot de 42e dag voor de vertrekdag besluit om Allcamps te annuleren. Daarna loopt het percentage snel op. Allcamps annuleren vanaf de 42e tot de 28e dag? Dan ben je namelijk 60 procent van de reissom kwijt. Allcamps annuleren vanaf de 28e dag tot de vertrekdag betekent dat er liefst 90 procent van de reissom berekend wordt. Annuleer jij je vakantie op de vertrekdag of zelfs nog later, dan kun je fluiten naar je volledige reissom. Als de annuleringsverzekering zijn werk wil kunnen doen, moet er sprake zijn van een gegronde, onvoorziene reden. Wat die redenen precies zijn is iets dat verschilt per verzekeraar. Check dus je polisvoorwaarden en je weet meteen waar je aan toe bent. Onder de voorwaarden staat bijvoorbeeld bij zo goed als elke verzekeraar het overlijden van een eerstegraads familielid genoteerd. Met een dergelijke reden kan de annuleringsverzekering voor je aan de slag en de kosten die berekend zijn terughalen.

Hoe kan ik annuleren bij Allcamps?

Allcamps annuleren doe je bij Allcamps zelf en dit kun je via het contactformulier van de aanbieder van campingvakanties doen of telefonisch. Het is in beide gevallen noodzakelijk je reserveringsnummer te benoemen en dus bij de hand te hebben. Zorg er bovendien voor dat je altijd een bevestiging van het feit dat je geannuleerd hebt krijgt. Dit is echt uitermate belangrijk, ook als je de verzekering inschakelt om de kosten terug te vorderen.

Klantenservice Allcamps?

Je vindt de website van Allcamps via www.allcamps.nl. Daar vind je dus ook het contactformulier om Allcamps annuleren mogelijk te maken. Daarnaast is Allcamps actief op de sociale media via onder meer Facebook en Instagram. Je kunt behalve via het contactformulier ook rechtstreeks mailen naar Allcamps via info@allcamps.nl. Tenslotte is Allcamps uiteraard ook prima  telefonisch bereikbaar via 0416-849853.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Allcamps annuleren” te beoordelen