Landal annuleren
Landal annuleren

Landal annuleren

Tip: voorkom kosten met een annuleringsverzekering

Beschrijving

Wilde je net even heerlijk bijkomen van een hectische periode in je leven in een van de negentig bungalowparken van Landal midden in de natuur, gaat het feest niet door. Onvoorziene omstandigheden maken dat Landal annuleren nog de enige optie is. Wie annuleert, betaalt vaak de annuleringskosten. Die kunnen soms erg hoog oplopen. Wil je meer weten over annuleren, opzeggen en het stopzetten van producten en diensten, dan zit je op dit platform goed. Behalve annuleren worden ook de gerelateerde verzekeringen hier uitvoerig besproken. We richten onze blik nu echter eerst op Landal annuleren.

Annuleren Landal

Hoe vervelend ook, soms is er geen ontkomen aan en is Landal annuleren nog het enige wat je kunt doen. Soms is dit gratis, vaker niet. Net als bij veel andere reisorganisaties nemen de annuleringkosten toe naarmate de reis dichterbij komt. Je kunt proberen eventuele annuleringskosten via een annuleringsverzekering  proberen terug te halen. In dat geval moet je wel een dringende reden hebben om tot Landal annuleren over te gaan. Dringende redenen zijn opgenomen in de polisvoorwaarden van de verzekeraar en ze verschillen ook nadrukkelijk per verzekeraar. Wel iets om je in te verdiepen dus. Reis je vaker? Overweeg dan ook een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Dan word je tijdens een conflict met een reisorganisatie juridisch bijgestaan.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Landal?

Dat annuleren niet altijd geld hoeft te kosten bewijst wel Landal. Landal annuleren kan namelijk gratis, mits je dit maar in de periode binnen veertien dagen na de boeking doet. Dit geldt overigens niet als er sprake is van een boeking die middels Air Miles voldaan wordt of als het een last minute boeking betreft. In beide gevallen is annuleren wel mogelijk, maar dus niet gratis. Dan dienen annuleringskosten voldaan te worden.

Wat kost annuleren bij Landal?

Landal is helder als het gaat om de hoogte van de annuleringskosten. Landal annuleren buiten de termijn van veertien dagen die gratis is kost je tot 28 dagen voor aankomst 50 procent van de reissom. Vanaf de 28e dag annuleren betekent in principe dat je de gehele reissom kwijt bent. Het toont het belang van een annuleringsverzekering nog maar eens aan, want bij de meeste andere reisorganisaties is het percentage annuleringkosten meer stapsgewijs opgebouwd, nu ben je dus al snel de gehele reissom kwijt. En als je een dringende reden hebt om Landal te annuleren is een annuleringsverzekering beslist de moeite waard. Reis je vaker? Overweeg dan een doorlopende annuleringsverzekering. Dan ben je gedurende heel het jaar verzekerd.

Hoe kan ik annuleren bij Landal Greenparcs?

Landal annuleren? Dit doe je via het Contact Center op de website van Landal. Je kunt het Contact Center van Landal ook bereiken via telefoonnummer 0900-8842.

Klantenservice annuleren bij Landal

Landal is transparant en je haalt als klant je informatie uit tal van verschillende kanalen. Het is handig de speciale Landal app die beschikbaar is op iOS en Android te downloaden. Verder kun je via 0900-8842 terecht bij het Landal Contact Center. Op de website www.landal.nl vind je invulformulieren over bijvoorbeeld reserveren en klachten.

 

5/5 - (15 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Landal annuleren” te beoordelen