Annuleren Allianz Direct

Annuleren Allianz Direct

Annuleer een verzekering of maak een wijziging bij Allianz Direct

Beschrijving

Natuurlijk wil je altijd goed verzekerd zijn. Dit kan prima bij Allianz Direct, een als zeer betrouwbaar te boek staande verzekeraar. Als klant wil je natuurlijk ook weten hoe het precies zit met annuleren Allianz Direct. Wil je weten hoe opzeggen bij Allianz Durect precies werkt, dan ben je hier op Annuleren.nl op precies de juiste plaats. Je leest wat annuleren kost en wanneer je op kunt zeggen. Verder kun je hier metene ook aanbieders van een annuleringsverzekering goed met elkaar vergelijken. Door te vergelijken weet je zeker dat jij de voor jouw specifieke geval beste keuze maakt.

Hoe kun je klant worden bij Allianz Direct?

Je kunt gemakkelijk een verzekering afsluiten door naar de website www.allianzdirect.nl te surfen. Daar vind je een handig overzicht van alle verzekeringen die Allianz Direct aan te bieden heeft Je kunt vervolgens jouw keuze maken en daarbij gebruik maken van een eigen account. Vanuit dat eigen account kun je vervolgens al jouw verzekeringszaken organiseren en kun je bijvoorbeeld ook ene extra verzekering afsluiten of annuleren

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Allianz Direct?

In principe kun je altijd, dus 24/7, gratis annuleren bij deze verzekeraar. Hetzelfde geldt voor het aanpassen van een verzekering. Omdat er bij Allianz Direct niet gewerkt wordt met een opzegtermijn, krijg je dus ook niet te maken met opzegkosten. Je kunt dus in feite altijd gratis opzeggen bij Allianz Direct.

Wat kost annuleren bij Allianz Direct?

In feite kost annuleren Allianz Direct je dus nooit geld. Je kunt altijd besluiten om een verzekering op te zeggen. Omdat er dus geen sprake is van een bepaalde opzegtermijn, krijg je ook niet te maken met kosten. Heb je vooruit betaald en dus teveel betaald, dan krijg je dat teveel betaalde geld gewon teruggestort op het bij Allianz Direct bekende bankrekeningnnummer. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het annuleren van ene reis, krijg je bij een verzekering dus niet te maken met annuleringskosten en hoef je dus ook geen beroep te doen op een annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij Allianz Direct?

Wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken, zeg dan gewoon op via ‘Mijn Account’. Kies voor de opzegoptie en je bent verder klaar Je kunt ook bellen om Allianz Direct te annuleren.

Klantenservice annuleren Allianz Direct

Niets mis met de klantenservice van Allianz Direct. Via de website www.allianzdirect.nl kun je in feite alles zelf prima regelen. Mocht je per se telefonisch op willen zeggen, bel dan met nummer 010-3006540 en kies voor optie 4. Je krijgt dan een medewerker aan de lijn die je kan helpen bij het annuleren van jouw verzekering. Verder kun je op de website van deze verzekeraar gebruik maken van een chatfunctie. En door eerst altijd de FAQ te raadplegen, krijg je vaak ook al antwoord op al jouw vragen.

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Allianz Direct” te beoordelen