Bungalow.net annuleren

Beschrijving

Dat steeds meer mensen besluiten een vakantie te boeken via Bungalow.net is niet zo heel onlogisch. Bungalow.net heeft namelijk heel erg veel te bieden. Zo boek je een kindvriendelijke vakantie, boek je aantrekkelijk geprijsde last-minute vakantiewoningen en geniet je in de mooiste vakantiehuizen van Nederland. Je boekt met even veel gemak een huisdiervriendelijke vakantie of een heerlijke ontspannen vakantie aan zee. Hoewel je ontzettend veel zin hebt in de vakantie, kan het soms gebeuren dat je gedwongen wordt de vakantie te annuleren. Bungalow.net annuleren kan altijd, al kost bungalow.net annuleren je wel altijd geld. Met een gegronde reden om je vakantie bij bungalow.net te annuleren en een annuleringsverzekering is het mogelijk om de kosten terug te krijgen, of in elk geval een deel van de kosten. Nu we het toch over verzekeringen hebben; overweeg ook serieus een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dan weet je in elk geval zeker dat je altijd juridische ondersteuning krijgt moet dat nodig zijn.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij bungalow.net?

Zoals voor zoveel reisorganisaties geldt, kun je alleen gratis annuleren als je dit binnen 24 uur nadat je geboekt hebt doet, iets dat in de praktijk niet heel erg veel voorkomt. Daarna worden voor bungalow.net annuleren kosten berekend, kosten die procentueel heel erg snel oplopen. Die kosten kun je met een annuleringsverzekering terugkrijgen. Dan moet je wel een gegronde reden hebben waarom je hebt besloten om de vakantie bij bungalow.net te annuleren.

Wat kost annuleren bij bungalow.net?

De kosten voor annuleren lopen vrij snel hoog op. Tot de 42e dag voor vertrek bungalow.net annuleren kost je de gehele aanbetaling die je al gedaan hebt.  Annuleren vanaf de 42e dag tot de 28e dag voor de vertrekdag kost je 60 procent van de reissom. Annuleer je de vakantie vanaf de 28e dag tot de vertrekdag dan geldt een percentage van 90 procent. Annuleren op de vertrekdag zelf kost je de gehele reissom. Alleen als sprake is van een onvoorziene grond op basis waarvan jij de vakantie geannuleerd hebt, kan de annuleringsverzekering het geld voor je terughalen. Wat door de verzekeraar geaccepteerd wordt lees je terug in de polisvoorwaarden van je verzekering. Wat voor de ene verzekeraar een plausibele reden is, hoeft dat overigens voor een andere verzekeraar nog niet te zijn. Check dus je polisvoorwaarden goed. Zeker is dat als bijvoorbeeld een familielid uit de eerste graad overlijdt, de verzekering de schade die je geleden hebt dekt.

Hoe kan ik annuleren bij bungalow.net?

Bungalow.net annuleren doe je bij de organisatie zelf. Dit kun je per mail doen en gewoon telefonisch. Stuur je een mail na kantooruren, dan geldt de annulering vanaf de volgende werkdag. Zorg dat je bij de annulering altijd je reserveringsnummer aangeeft en vraag bovendien altijd om een bevestiging van het feit dat jij de vakantie daadwerkelijk geannuleerd hebt. Een dergelijk bewijs kan noodzakelijk zijn voor de verzekering.

Klantenservice bungalow.net?

Bungalow.net is gevestigd aan de Hanzelaan 351 in Zwolle en is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via 038-3330101. Op de website, niet geheel toevallig www.bungalow.net, vind je een contactformulier waarmee jij de annulering eventueel door kunt geven.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bungalow.net annuleren” te beoordelen