Bajabikes
Annuleren Bajabikes

Annuleren Bajabikes

Annuleer of huur een nieuwe fiets boeking

Beschrijving

Ga je op vakantie, dan wil je natuurlijk ook graag iets van de omgeving ontdekken. Dat kan met een huurauto, maar dat kan zeker ook met de fiets. In dat laatste geval is het prima zaken doen met Bajabikes, het adres voor  fietsen met een gids, mountainbike tours, fietshuur en complete fietsvakanties. Mocht je jouw boeking bij Bajabikes willen annuleren, dan lees je op Annuleren.nl precies hoe annuleren Bajabikes precies gaat. Hoe kun je annuleren en wat gaat dit je kosten? Ook lees je over de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering. Maak er gebruik van!

Hoe kun je klant worden bij Bajabikes?

Klant worden bij Bajabikes is erg eenvoudig. Je doet zaken via de website. Maak een voor jou geschikte keuze en boek gewoon. Je krijgt vervolgens een eigen account en vanuit dat account kun je vervolgens alles regelen. Klant worden van Bajabikes is dus zo gepiept.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Bajabikes?

Gratis annuleren bij Bajabikes kan volgens de richtlijnen van de ANVR en SGR alleen binnen een periode van 48 uur nadat je geboekt hebt. In alle andere gevallen krijg je hoe dan ook te maken met annuleringskosten. Daarbij wordt een bepaalde staffel gehanteerd. In de boekingsbevestiging in jouw account kun je precies zien hoe die staffel er uit ziet en weet je precies wat annuleren Bajabikes je precies gaat kosten.

Wat kost annuleren Bajabikes?

Moet je annuleren, dan krijg je te maken met de volgende annuleringskosten. Tot de 28e kalenderdag voor vertrek ben je alleen de aanbetaling kwijt. Van de 28e tot de 21e dag voor vertrek ben je 40 procent van de reissom kwijt. Annuleer je tussen de 21e en 14e  dag voor vertrek, dan verlies je de helft van de reissom. Van de 14e tot de 5e dag voor vertrek ben je 75 procent kwijt en in de laatste vijf dagen ben je 90 procent kwijt. Annuleer je op de vertrekdag, dan ben je de gehele reissom kwijt. Met een geronde reden én met aan annuleringsverzekering kun je altijd een deel van de annuleringskosten terugvorderen. Ben jij nou iemand die vaker dan eens per jaar op vakantie gaat, overweeg dan een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. In dat geval vergeet je in elk geval nooit om een losse verzekering af te sluiten en een doorlopende annuleringsverzekering is per saldo nog goedkoper uit.

Hoe kun je annuleren bij Bajabikes?

Annuleren bij Bajabikes kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen en kun je een e-mail sturen. Vergeet daarbij niet on het nummer in de boekingsbevestiging te noteren. Van de annulering krijg je overigens altijd een bevestiging.

Klantenservice annuleren Bajabikes

De  klantenservice is bij Bajabikes prima geregeld.  Zo kun je bellen met (+034) 64 6252 199. Een mail sturen kan ook: info@bajabikes.eu. Bajabikes is bovendien actief op social media en specifiek op Facebook en Instagram. Bajabikes is zeven dagen per week bereikbaar, elke dag van 09.00 uur tot 20.00 uur.

4.9/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Bajabikes” te beoordelen