Annuleren C-Date

Annuleren C-Date

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij C-Date

Beschrijving

Wil jij een spannende date?  Kies dan voor de diensten van C-Date. Daten was nooit eerder zo gemakkelijk. Mocht je een date gevonden hebben of zelfs een partner getroffen hebben, dan komt annuleren C-Date aan de orde. Hoe annuleren C-Date nou precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Ook kun je lezen hoe dat opzeggen precies gaat en wanneer je nog gratis kunt annuleren of opzeggen.

Hoe kun je klant worden bij C-Date?

Wil jij een date op basis van compabiliteit, kies dan voor C-Date. Klant worden kan door naar de website www.c-date.nl te surfen. nadat je enkele gegevens hebt ingevuld, ben je klant. Je kunt gratis proeven aan C-Date. Wil je echter meer contactmogelijkheden, kies dan voor een betaald abonnement. De kans dat je dan een leuke date vindt, wordt dan groter.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij C-Date?

Gratis annuleren is natuurlijk altijd mogelijk als je gekozen hebt voor een gratis abonnement. Heb je wel een betaald abonnement, dan kun je gratis annuleren door voor het einde van jouw abonnement de instellingen van jouw account te wijzigen. Doe je dat, dan is annuleren bij C-Date altijd gratis.

Wat kost annuleren bij C-Date?

Dat hangt af van het soort abonnement dat je hebt. Is sprake van een gratis abonnement, dan kost opzeggen je nooit geld. Heb je wel een betaald abonnement en zeg je te laat op – dus nadat jouw lidmaatschap is afgelopen- dan wordt het abonnement automatisch verlengd. Die kosten ben je dan kwijt, ongeacht of jij jouw account nou wel of niet gebruikt. Extra kosten of annuleringskosten  zijn dus niet aan de orde. Je hoeft dus ook geen beroep te doen op jouw annuleringsverzekering.

Hoe kan ik annuleren bij C-Date?

Je kunt snel en gemakkelijk annuleren bij C-Date. Je gaat gewoon naar jouw eigen account en logt in met jouw e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Vervolgens ga je naar instellingen en kies je voor abonnement. Daar kun je vervolgens tijdig opzeggen bij C-Date. Gemakkelijker bestaat dus niet.

Klantenservice annuleren C-Date

Natuurlijk is het prima mogelijk om contact te leggen met C-Date, Je kunt via de website kiezen voor een contactformulier. Je kunt echter ook zelf een e-mail sturen naar service@c-date.nl. Ook ene brief sturen is een optie: C-Date, 13 Rue du Commerce, L-1351 Luxemburg. Mogelijkheden voldoende dus om snel in contact te komen met deze specialist in dating.

 

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren C-Date” te beoordelen