Plaatshouder
Annuleren Campings.com

Annuleren Campings.com

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Op zoek naar een heerlijke zonvakantie en de beste campings en vakantieparken? Maak dan gebruik van de diensten van Campings.com. Als je een heerlijke vakantie via Campings.com hebt geboekt, dan denk je vrijwel nooit aan annuleren. Toch kunnen er zwaarwegende redenen om jouw vakantie alsnog te annuleren. Hier op Annuleren.nl ees je alles over annuleren Campingscom. Je leest hoe je precies moet annuleren en wat annuleren precies kost. Lees hier ook over de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering. Alvast prettige vakantie!

Hoe kun je klant worden bij Campings.com?

Klant worden bij Campings.com doe je door naar de website van deze reisaanbieder te surfen. Daar vind je een zeer royaal aanbod van vakanties in heel Europa. Zoek en boek vervolgens jouw vakantie. Heb je dat gedaan, dan kun je vervolgens door gebruik te maken van een inlognaam en een wachtwoord gebruik maken van een eigen account. Vanuit jouw account kun je vervolgens alles rondom jouw vakantie organiseren.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Campings.com?

Campings.com mag je gerust uniek noemen. Je kun namelijk tot dertig dagen voor aanvang van jouw verblijf op een vakantiepark helemaal gratis annuleren. Je krijgt tot aan dat moment de volledige reissom gewoon terug, zelfs zonder opgave van reden. Annuleer je later dan krijg je wel altijd te maken met annuleringskosten. Daarbij geldt dat hoe langer je wacht met annuleren, hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn.

Wat kost annuleren bij Campings.com?

Tot aan dertig dagen voor de aankomstdatum kun je helemaal gratis annuleren. Vervolgens gaat er een staffel in werking. Hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen. Hoe hoog de annuleringskosten precies zijn, staat in de algemene voorwaarden en die vind je terug in jouw eigen account nadat je geboekt hebt. Met een afgesloten annuleringsverzekering kun je eventueel een deel van de annuleringskosten terugkrijgen. Dan moet echter wel sprake zijn van een gegronde reden om te annuleren. Ga jij vaker op vakantie? Kies dan bij voorkeur voor een doorlopende annuleringsverzekering. Op die manier vergeet je in elk geval niet om een losse annuleringsverzekering af te sluiten en ben je vaak nog veel goedkoper uit ook.

Hoe kan ik annuleren bij Campings.com?

Wil je annuleren? Dan kan dat alleen schriftelijk, ofwel gewoon via e-mail. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Campings.com. Wel kun je terecht op de website bij veel gestelde vragen. Daar kun je vaak ook al prima mee uit de voeten.

Klantenservice annuleren Campings.com

Je zou de klantenservice van Campings.com wat summier kunnen noemen. Zo is bellen niet mogelijk met deze reisaanbieder. Wil je annuleren of heb je gewoon een vraag dan kun je wel altijd ene mail sturen via klantenservice@campings.com. Check voor je mailt altijd wel de veel gestelde vragen. Vaak vind je daar al het antwoord op de vraag die je hebt.

5/5 - (4 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Campings.com” te beoordelen