De Jong Intra
Annuleren De Jong Intra

Annuleren De Jong Intra

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Wil je een perfect geregelde vakantie? Dan is het prima zaken doen met De Jong Intra. Zij staan bekend als specialist op het gebied van busreizen, stedentrips, riviercruises, vlieg-busreizen, campings, autovakanties, zonvakanties en ook wintersport. Boek jij een heerlijke vakantie bij De Jong Intra, dan is het laatste waar je aan denkt natuurlijk aan annuleren De Jong Intra. Toch kun je redenen hebben om jouw droomvakante alsnog te annuleren. Hoe annuleren De Jong Intra precies werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Lees hoe en waar je annuleert en lees ook over de voordelen van een annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij De Jong Intra?

Klant worden bij De Jong Intra is niet moeilijk. Op de website van deze reisaanbieder vind je namelijk een fraai overzicht van het zeer brede aanbod. Kies een datum en een bestemming en boek vervolgens een vakantie. Heb je dat gedaan, dan ben je klant geworden van De Jong Intra. Meer is niet nodig dus om klant te worden bij De Jong Intra.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij De Jong Intra?

De Jong Intra is aangesloten bij de ANVR en SGR. Dat betekent dat je alleen gratis kunt annuleren binnen 48 uur nadat jij jouw boeking gedaan hebt. Besluit je om later te annuleren, dan krijg je wel altijd te maken met annuleringskosten. Daarbij is het zo dat hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn.

Wat kost annuleren bij De Jong Intra?

Wat betreft de annuleringskosten hanteert De Jong Intra een staffel. Hoe korter je voor vertrek annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Hoe de staffel precies is opgebouwd, lees je in de voorwaarden van De Jong Intra. En die voorwaarden krijg je in jouw mailbox nadat jij een reis geboekt hebt. Heb jij nou een goede reden om laat te annuleren bij De Jong Intra, dan kun je met een annuleringsverzekering een deel van de kosten terugvorderen bij jouw verzekeraar. Ben jij nou iemand die vaker dan één keer per jaar op vakantie gaat? Kies dan voor een doorlopende annuleringsverzekering. Met deze verzekering ben je al gedekt vanaf 1 enkele overnachting. Je vergeet zo bovendien niet meer om een losse verzekering af te sluiten en een doorlopende annuleringsverzekering is per saldo voordeliger dan steeds een losse verzekering afsluiten.

Hoe kun je annuleren bij De Jong Intra?

Je kunt op twee manieren annuleren bij De Jong Intra. Je kunt gewoon bellen en je kunt een mal sturen naar deze reisaanbieder.  Noem daarbij altijd jouw naam, telefoonnummer en het reserveringsnummer. Dan wordt jouw annulering sneller afgerond. Van die annulering krijg je overigens altijd een bevestiging in jouw mailbox.

Klantenservice annuleren De Jong Intra

Het kost je beslist niet veel moeite om contact te leggen met De Jong Intra. Zo kun je gewoon bellen met 0180- 45 78 03. Verder kun je altijd een mail sturen naar verkoop@dejongintra.nl. Bovendien is De Jong Intra ook behoorlijk actief op de social media. Ook op die manier kun je dus nog contact proberen te leggen.

5/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren De Jong Intra” te beoordelen