Annuleren Duinrell

Annuleren Duinrell

Beschrijving

Als je houdt van een attractiepark en dit wilt combineren met een bezoek aan een van de leukste overdekte zwembaden van Europa? Breng dan een bezoek aan Duinrell in Wassenaar.  Denk je dat je aan één dag niet genoeg hebt, kies er dan voor om in elk geval een nachtje te overnachten. Heb je dit geboekt en wil je annuleren? Hier op Annuleren.nl lees je precies hoe annuleren Duinrell in zijn werk gaat. Je leest hoe je precies kunt annuleren en wanneer dit gratis kan. Voorts word je hier in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met de aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk deze verzekeraars en maak vervolgens de voor jou beste keuze.

Hoe kun je klant worden bij Duinrell?

Wil je losse tickets en/of een overnachting boeken bij Duinrell? Dat kun je gemakkelijk doen via de website www.duinrell.nl. Je zoekt naar een geschikt arrangement, kiest een accommodatie en voert jouw gegevens in. Als klant krijg je vervolgens een eigen account. Daarin vind je de voor jou belangrijkste reisgegevens zoals jouw reserverings- en boekingsnummer.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij Duinrell?

Gratis annuleren bij Duinrell kan alleen als je al binnen 24 uur na de boeking annuleert. Dan annuleer je dus gratis. Besluit je om later te annuleren, dan kun je rekenen op (hoge) annuleringskosten. Die kosten lopen op naarmate de door jou geboekte overnachting nadert.

Wat kost annuleren bij Duinrell?

Annuleer je binnen 24 uur, dan kun je nog gratis annuleren. Voor het overige geldt dat hoe korter je voor vertrek annuleert hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn. Daarvoor hanteert Duinrell een staffel, die je kunt vinden in de reisvoorwaarden. Het is een feit dat hoe korter voor vertrek je besluit te annuleren, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen. Mocht je nou een gegronde reden hebben om jouw vakantie te annuleren, dan zou je een deel van de kosten eventueel kunnen verhalen op de door jou afgesloten annuleringsverzekering. Ben jij reislustig, sluit dan een doorlopende annuleringsverzekering af. Dan ben je per saldo namelijk voordeliger uit en bovendien ga je zo nooit onverzekerd op vakantie.

Hoe kun je annuleren bij Duinrell?

Annuleren bij Duinrell is op verschillende manieren mogelijk. Zo kun je gewoon bellen en kun je ook een e-mail sturen naar dit vakantiepark in Wassenaar. Je kunt ook contact leggen via de bekende social media kanalen.

Klantenservice annuleren Duinrell

De kortste klap om contact te krijgen met Duinrell is zonder twijfel gewoon bellen. Dit kan via 070-5155255. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@duinrell.nl. Vergeet dan niet om jouw reserveringsnummer in de mail te vermelden. Duinrell is ook zeer actief op Facebook, Twitter en Instagram; nog een manier dus om snel in contact te komen met Duinrell.

Wat vind jij hiervan?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Duinrell” te beoordelen