Annuleren FBTO

Annuleren FBTO

Annuleer, maak een wijziging of sluit een nieuwe verzekering af bij FBTO

Beschrijving

Met FBTO tref je een prima en landelijk bekende verzekeraar. De van origine Friese verzekeraar heeft Nederland veroverd en staat bekend om de degelijke service en de prima dekking voor de verschillende verzekeringen. Toch kan er een moment zijn dat annuleren FBTO aan de orde komt. Hoe annuleren FBTO precies gaat, kun je her lezen op Annuleren.nl. Je leest er simpelweg alles over de wijze van opzeggen bij FBTO en over wanneer je dit precies (gratis) kunt doen.

Hoe kun je klant worden bij FBTO?

Ben je op zoek naar een solide verzekeraar die tal van verschillende verzekeringen aanbiedt? Denk dan eens aan FBTO. Je kunt gemakkelijk klant worden via de website: www.fbto.nl. Vervolgens krijg je na het vinden van de voor jou perfecte verzekering een eigen account tot je beschikking. Je gebruikt een gebruikersnaam en een wachtwoord om er gebruik van te maken. Vanuit jouw eigen account kun je vervolgens alles rondom de verzekering regelen en in orde maken.

Wanner kun je gratis annuleren bij FBTO?

Opzeggen bij FBTO kan gratis binnen veertien dagen na het ontvangen van de polis van de verzekering. Dit doet opgeld voor alle verzekeringen en financiële diensten van FBTO. Voor de overlijdensrisicoverzekering en de uitvaartverzekering kun je zelfs nog binnen een termijn van dertig dagen opzeggen zonder dat dit je geld gaat kosten.

Wat kost annuleren bij FBTO?

Zoals reeds gesteld hoeft annuleren bij FBTO nies te kosten. Mits je dit maar binnen de termijn van veertien dagen na het ontvangen van de verzekering doet. In andere gevallen ben je gebonden aan de overeenkomst en kun je slechts aan het einde van het kalenderjaar opzeggen en kiezen voor ene nieuwe verzekering. In dit geval heb je dus niet te maken met annuleringskosten, zoal dit wel het geval is als je bijvoorbeeld een reis of een vakantie annuleert. Dan gelden vaak wel annuleringskosten die toenemen naarmate de vertrekdatum nadert.

Hoe kun je annuleren bij FBTO?

Je kunt op veel verschillende manieren annuleren bij FBTO. Het meest gemakkelijke is om gewoon online te annuleren. Dit doe je dus via de website van deze verzekeraar. Je kunt chatten, je kunt een app sturen en je kunt vervolgens ook nog eens bellen met FBTO.

Klantenservice annuleren FBTO

FBTO maakt het je zoals je gewend bent erg gemakkelijk. Via FBTO.nl kun je vrijwel alles regelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chat om te annuleren bij FBTO. Je kunt ook een WhatsApp sturen naar de verzekeraar: 06-82756758. Je kunt ook gewoon bellen met FBTO en daarbij gebruik maken van het telefoonnummer 058-2345678. En zo kun je altijd prima in contact komen met FBTO, dat kost je geen enkele moeite.

5/5 - (10 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren FBTO” te beoordelen