Annuleren Simi reizen

Annuleren Simi reizen

Annuleer, maak een wijziging of doe een nieuwe boeking bij Simi Reizen

Beschrijving

Ben je op zoek naar een aanbieder van single reizen en van jongeren- en groepsreizen? Dan is het prima zaken doen met Simi Reizen. Heb jij via deze aanbieder een reis geboekt, dan wil je niet eens denken aan het annuleren van de reis. Hoe anders kan het echter lopen. Er kunnen altijd redenen zijn om jouw reis alsnog te annuleren. Hoe annuleren Simi Reizen precies gaat, lees je hier op Annuleren.nl. Ook lees je hier over het afsluiten van een goede verzekering en over de voordelen die een doorlopende annuleringsverzekering je kan bieden.

Hoe kan ik klant worden bij Simi Reizen?

Je kunt jouw reis bij Simi Reizen gemakkelijk online boeken, gewoon via de website dus. Zo kun je dus gewoon snel en gemakkelijk klant worden van Simi Reizen. Ben je eenmaal klant, dan kun je snel en eenvoudig een eigen account aanmaken. In dat account wordt alle relevante informatie over jouw reis opgeslagen. Je vindt er jouw reisbescheiden en ook het boekingsnummer bijvoorbeeld.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Simi Reizen?

Omdat Simi Reizen aangesloten is bij ANVR, kun jij jouw boeking altijd gratis binnen een termijn van 24 uur annuleren. Annuleer je later, dan krijg je altijd te maken met annuleringskosten. Vaak is het zo dat hoe korter je voor vertrek nog annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zijn. Je leest de exacte kosten in de reisdocumenten die je zoals gesteld terugvindt in jouw eigen account.

Wat kost annuleren bij Simi Reizen?

Annuleer je binnen 24 uur, dan is annuleren bij Simi Reizen gratis. In andere gevallen geldt een speciale staffel. Deze staffel lees je eveneens in de reisvoorwaarden in jouw account. Je kunt er overigens vanuit gaan dat als je korter dan een week voor vertrek annuleert, je de gehele reissom kwijt bent. Je kunt als je een goede reden voor het annuleren hebt en goed verzekerd bent (reis- of annuleringsverzekering) een deel van de kosten terugkrijgen van jouw verzekeraar. Ben jij reislustig en ga je vaker dan eens per jaar op vakantie? Neem dan vooral een doorlopende annuleringsverzekering. Je vergeet dan nooit om een losse reisverzekering af te sluiten en per saldo ben je ook nog eens goedkoper uit.

Hoe kan ik annuleren bij Simi Reizen?

Je kunt wat betreft annuleren Simi Reizen gewoon telefonisch contact opnemen. Verder kun jij de annulering schriftelijk, per e-mail dus, bevestigen. Vergeet niet om jouw reisnummer of klantnummer goed te vermelden. Op die manier wordt de annulering namelijk sneller doorgevoerd, En hoe sneller dit gebeurt, hoe lager de kosten voor annuleren uitvallen.

Klantenservice annuleren Simi Reizen

Wil je telefonisch contact opnemen met Simi Reizen, bel dan met 055-7370014. Je kunt ook een mail sturen: info@simi-reizen.nl. Via de website kun je ook chatten met medewerkers van Simi Reizen. De reisaanbieder is eveneens actief via onder meer Facebook, Instagram en You Tube, dus ook op die manier zou je nog contact kunnen leggen.

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Simi reizen” te beoordelen