Annuleren gayParship

Annuleren gayParship

Annuleer je abonnement of maak een wijziging bij gayParship

Beschrijving

De dating app/website voor homoseksuele mensen is zonder enige twijfel gayParship. Hier vind je zomaar een nieuwe partner of iemand met wie je leuke dingen kunt doen. Heb jij iemand gevonden, dan komt annuleren gayParship aan de orde. Hoe gayParship precies werkt, kun je hier op Annuleren.nl precies lezen. Je leest hoe je op kunt zeggen en ook wanneer je eventueel gratis op kunt zeggen. Verder kun je op Annuleren.nl ook nader kennismaken met de beste aanbieders van een annuleringsverzekering. Vergelijk ze en maak vervolgens de voor jou beste keuze.

Hoe kun je klant worden bij gayParship?

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten via een handige app? Zoek je gelijkgestemden? Meld je dan via de website of via de app van gayParship aan. Je vult enkele gegevens in, kiest een abonnement en je bent klant. En ben je eenmaal klant, dan kun je vanuit jouw eigen account vervolgens alles regelen, waaronder ook de looptijd van jouw lidmaatschap.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij gayParship?

Gratis annuleren bij gayParship kan altijd. Je moet voor je lidmaatschap afloopt aangeven dat je niet kiest voor automatische verlenging. Laat je niets van je horen via jouw account, dan wordt het lidmaatschap namelijk automatisch verlengd. Let dus altijd goed op de einddatum en je kunt vervolgens prima gratis annuleren.

Wat kost annuleren bij gayParship?

Als je niet voor het einde van jouw abonnement annuleert, dan wordt jouw lidmaatschap automatisch met een maand verengd. Ook al maak je dan dus geen gebruik van de app, je bent dan wel die kosten kwijt. Verder is van annuleringskosten geen sprake als je gayParship wilt opzeggen. Hoe anders is dat  als je bijvoorbeeld een product of een vakantie wilt annuleren. Dan krijg je vaak wel te maken met allerlei extra kosten, kosten die soms erg hoog op kunnen lopen. Soms, als je ene goede reden hebt om te annuleren, kun je een deel van die kosten verhalen op de door jou afgesloten annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij gayParship?

Annuleren doe je via jouw eigen account. Verder zou je nog gebruik kunnen maken van een praktisch contactformulier via de website van deze dating specialist. Per post opzeggen is eveneens een optie, terwijl je ook nog de mogelijkheid krijgt om via e-mail op te zeggen.

Klantenservice annuleren gayParship

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met gayParship. Je hebt natuurlijk jouw eigen account, je kunt eerst de veel gestelde vragen raadplegen en je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website. Verder kun je nog gebruik maken van het e-mailadres opzegging@gayparship.nl. Een brief sturen kan ook: gayParship, Speersont 10, 20095 in Hamburg.

5/5 - (16 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren gayParship” te beoordelen