Gustocamp annuleren

Beschrijving

Met Gustocamp boek je een geweldige camping of andere accommodatie in vooral Italië en Oostenrijk. Hoewel je enorm uitziet naar de vakantie en daar echt aan toe bent, kun je genoodzaakt zijn om de vakantie toch te annuleren. Het is nooit de vraag of Gustocamp annuleren mogelijk is, want Gustocamp annuleren kan namelijk altijd. De grote vraag is vaak wat er met de al gemaakte kosten gebeurt. Krijg je die terug of ben je de gehele reissom kwijt? In alle gevallen is het goed een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Dan is de kans op teruggave van het geld simpelweg het grootst. Wil je helemaal goed verzekerd zijn ook als je in conflict mocht raken met een reisorganisatie, dan sluit je maar beter ook een rechtsbijstandverzekering af. Dan weet je zeker dat je altijd goede juridische ondersteuning krijgt.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Gustocamp?

Zoals altijd is Gustocamp annuleren gratis als je dit binnen 24 uur na de boeking doet. Dit is echter slechts zelden het geval. Gustocamp annuleren kost je daarna altijd geld. Je kunt via Gustocamp wel een verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Net als bij het afsluiten van een verzekering bij een andere verzekeraar is de kans dan het grootst dat je (een deel van) je geld terugkrijgt. Mits er maar een gegronde reden voor de annulering is.

Wat kost annuleren bij Gustocamp?

Gustocamp annuleren betekent dat de algemene reisverkoopvoorwaarden van kracht worden. Dat betekent dat je behalve de reserveringskosten bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst 20 procent van de reissom kwijtraakt. Annuleer jij het verblijf bi Gustocamp van de 42e dag tot de 28e dag voor aankomst, dan wordt al 60 procent van de reissom ingehouden terwijl voor de periode van de 28e dag tot de dag van aankomst dit percentage is vastgesteld op maar liefst 90 procent. Annuleer je op de dag van aankomst of nog later, dan ben je de gehele reissom kwijt. Je kunt via de annuleringsverzekering vervolgens proberen een deel van het geld terug te vorderen. Dan moet echter wel sprake zijn van onvoorziene omstandigheden waarom jij de reis hebt geannuleerd. Deze dringende redenen lees je terg in de polisvoorwaarden van je verzekering. Let op; die redenen kunnen per verzekeraar nogal verschillen.

Hoe kan ik annuleren bij Gustocamp?

De kortste klap om je verblijf op een park van Gustocamp te annuleren is door gewoon te bellen. Dit kan via 070-7101416. Als je belt, houd dan altijd je reserveringsnummer bij de hand. Dan word je namelijk sneller geholpen. Zorg er bovendien voor dat je altijd een bevestiging van je annulering ontvangt.

Klantenservice Gustocamp

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met Gustocamp. Zo kun je bellen met 070–7101416. Je kunt via de website van Gustocamp een contactformulier invullen, terwijl je ook zelf een e-mail kunt sturen naar info@gustocamp.nl. Daarnaast is Gustocamp te volgen via Facebook en Twitter. Overigens kun je alleen bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 uur en 17.30 uur De website van Gustocamp is te vinden via www.gustocamp.nl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gustocamp annuleren” te beoordelen