Annuleren ICS

Annuleren ICS

Annuleer of wijzig je creditcard bij ICS

Beschrijving

Wie kan er eigenlijk tegenwoordig nog zonder een creditcard? ICS is de grootste aanbieder van creditcards en de meeste Nederlanders hebben dan ook een betaalkaart van deze aanbieder op zak.  Je kunt gemakkelijk aan een creditcard komen, maar hoe zit het dan met annuleren ICS? Welnu, dat kun je allemaal hier op Annuleren.nl lezen. Ook lees je wanneer je op kunt zeggen en hoe je dit precies  doet. Daarnaast kun je ook nog eens de beste annuleringsverzekeringen goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Hoe kun je klant worden bij ICS?

Klant worden bij ICS doe je door de website www.icscards.nl te raadplegen. Vervolgens krijg je alle opties in beeld, want er zijn nogal wat verschillende creditcards beschikbaar. Vervolgens vraag je een creditcard aan. ICS gaat met jouw gegevens aan de slag en checkt je kredietwaardigheid, mits je een prepaid creditcard bestelt natuurlijk. Krijg je akkoord, dan krijg je de beschikking over een eigen account van waaruit je echt alles kunt regelen.

Wanneer kan ik gratis annuleren bij ICS?

In principe hoeft het opzeggen van een creditcard van ICS je geen geld te kosten. Er geldt een opzegtermijn van een maand, iets waar je dus wel rekening mee dient te houden. Mocht je de bijdrage voor de betaalkaart vooraf betaald hebben, dan krijg je het teveel betaalde geld gewoon terg.

Wat kost annuleren bij ICS?

Zoals gesteld hoeft annuleren ICS je niets te kosten, mits je maar rekening houdt met de opzegtermijn van een maand. Heb je een Go Card, dan geldt die voor een periode van drie jaar overigens, Tussentijds opzeggen is dan helemaal niet mogelijk. Uiteraard dien je wel het saldo op nul te zetten als jij jouw creditcard opzegt. Het opzeggen van een creditcard is dus veel gemakkelijker dan het annuleren van een vakantie of een product. Dan kun je wel te maken krijgen met hoog oplopende annuleringskosten. In dergelijke gevallen kun je die kosten eventueel verhalen op een annuleringsverzekering.

Hoe kan ik annuleren bij ICS?

Annuleren kan via jouw eigen account: Mijn ICS. Je kunt daarnaast ook prima bellen met deze aanbieder van creditcards en je kunt een brief sturen naar ICS. En zo zijn er ruim voldoende mogelijkheden om jouw kaart op te zeggen. Doe je dat, dan ontvang je overigens altijd een bevestigingsbrief van ICS. Bewaar die altijd goed.

Klantenservice annuleren ICS

Wil jij jouw creditcard schriftelijk opzeggen dan kan dit per post: ICS, Postbus 23225, 1100 DS in Diemen. Vergeet vooral het klantnummer dan niet in de brief te vermelden. Op de website kun je bovendien altijd eerst de veel gestelde vragen doornemen en als je er nou helemaal niet uitkomt dan kun je altijd nog bellen: 020-6600678. Voldoende opties dus om snel contact te krijgen met deze aanbieder van allerlei creditcards.

 

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren ICS” te beoordelen