KAYAK
Annuleren KAYAK

Annuleren KAYAK

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Het valt bepaald niet altijd mee om zomaar even jouw droomvakantie te vinden. Heb jij dat probleem ook? Maak dan gebruik van zoekmachine KAYAK.  Let wel: KAYAK is een zoekmachine en dus geen verkoper. Het bemiddelt vooral in verblijven, vliegtickets, huurauto’s en pakketreizen. Als jij jouw gedroomde vakantie gevonden hebt, dan denk je geen seconde aan annuleren. Toch kun je soms gedwongen worden om te annuleren. Hoe annuleren KAYAK werkt, lees je hier op Annuleren.nl. Lees hoe en waar je annuleert en hoe je gratis kunt annuleren. Lees hier verder over het afsluiten van een annuleringsverzekering en de doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij KAYAK?

Klant word je niet echt van KAYAK. KAYAK bemiddelt en is een zoekmachine. Vind jij een reis via KAYAK en boek je, dan mag je je desondanks klant noemen en krijg je de beschikking over een eigen account.

Wanneer kun je gratis annuleren bij KAYAK?

Wanneer je gratis kunt annuleren, is afhankelijk van de aanbieder die je via KAYAK kiest. Gratis annuleren kan doorgaans alleen binnen 48 uur nadat je geboekt hebt. Annuleer je later, dan krijg je in zo goed als alle gevallen te maken met annuleringskosten en die kunnen soms best hoog oplopen.

Wat kost annuleren bij KAYAK?

Wat annuleren kost, is zoals gezegd afhankelijk van de aanbieder die je uiteindelijk via KAYAK kiest. Hoewel je doorgaans binnen twee dagen na de boeking gratis kunt annuleren, krijg je vervolgens te maken met annuleringskosten. Hoe later je annuleert, hoe hoger die annuleringskosten in de meeste gevallen oplopen. Met een gegronde reden om te annuleren en met een goede annuleringsverzekering kun je overigens een deel van de annuleringskosten terugkrijgen. Wat een goede reden is om te annuleren, lees je in de voorwaarden van de verzekeraar. Mocht jij vaker per jaar vliegen of op vakantie gaan. kies dan vooral voor een doorlopende annuleringsverzekering. Je bent dan gewoon heel het jaar door verzekerd. Bovendien vergeet je niet om een losse verzekering af te sluiten en bovendien ben je vaak zelfs goedkoper uit met een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij KAYAK?

Annuleren van jouw reservering doe je via jouw eigen account. Dat is de kortste en meteen ook enge manier waarop je annuleert bij KAYAK.

Klantenservice annuleren KAYAK

Heel uitgebreid is de klantenservice van KAYAK niet. Je moet in beginsel alles regelen vanuit jouw klantaccount.  Verder kun je op de website altijd terecht bij de veel gestelde vragen. Daar vind je al snel de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Verder is KAYAK actief op Facebook. Ook langs die weg kun je snel contact leggen met deze gratis zoekmachine.

 

5/5 - (7 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren KAYAK” te beoordelen