Koko Holidays
Annuleren Koko Holidays

Annuleren Koko Holidays

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Ben jij op zoek naar de ultieme kampeervakantie en specifiek naar een luxe ingerichte stacaravan, bungalow- of lodgetent? Ga dan in zee met Koko Holidays. Zij kunnen je op tal van verschillende landen in Europa een perfecte vakantie aanbieden. Als jij daar een vakantie boekt, dan ga je er natuurlijk niet van uit dat je moet annuleren. Toch is dat soms noodzakelijk. Hoe annuleren Koko Holidays precies werkt, lees je allemaal hier op Annuleren.nl. Je leest hoe je annuleert, hoe je gratis kunt annuleren en ook over het voordeel van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Koko Holidays?

Klant worden van Koko Holidays is gemakkelijk. Je surft gewoon naar de website en stuit daar naar een zeer uitgebreid aanbod van kampeervakanties. Zoek vervolgens jouw perfecte vakantie uit en boek. Je bent vervolgens klant van Koko Holidays. Kind kan dus gewoon de was doen. Klant worden van deze aanbieder is dus erg eenvoudig.

Wanneer is het mogelijk om gratis te annuleren bij Koko Holidays?

Natuurlijk wil jij jouw droomvakantie niet annuleren Toch kunnen er omstandigheden zijn dat dit toch noodzakelijk is. Bij Koko Holidays kun je zonder opgave van reden 48 uur na de boeking gratis annuleren. Ga je later annuleren, dan krijg je altijd te maken met annuleringskosten. De kosten zijn gestaffeld; hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen lopen. Lees in de algemene voorwaarden van Koko Holidays wat annuleren je precies gaat kosten.

Wat kost annuleren bij Koko Holidays?

Annuleren bij Koko Holidays kost je niets als je binnen een termijn van twee dagen na boeken annuleert. Daarna krijg je wel altijd te maken met annuleringskosten. Naarmate de vertrekdag dichterbij komt, zullen de annuleringskosten stijgen. In de reisvoorwaarden kun je precies zien hoe  hoog de annuleringskosten bij Koko Holidays zijn. Mocht je een gegronde reden hebben om jouw vakantie te annuleren en heb jij een annuleringsverzekering afgesloten, dan kun je vaak een deel van de annuleringskosten terug vragen. Je kunt een losse annuleringsverzekering afsluiten, als je vaker op vakantie gaat dan is een doorlopende annuleringsverzekering aantrekkelijker. Je vergeet dan in elk geval dan niet om een losse verzekering af te sluiten en je bent per saldo nog voordeliger uit ook.

Hoe kun je annuleren bij Koko Holidays?

Annuleren bij Koko Holidays kun je op verschillende manieren doen. Je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt gebruik maken van een contactformulier op de website en je kunt een e-mail sturen. Hoe je ook annuleert, zorg dat je altijd de relevante gegevens bij de hand hebt. Van jouw annulering krijg je overigens altijd ne bevestiging in jouw mailbox.

Klantenservice annuleren Koko Holidays

Er zijn tal van verschillende manieren om contact te krijgen met Koko Holidays. Zo is deze reisaanbieder bijvoorbeeld erg actief via Facebook, Twitter en Instagram. Zo kun je dus contact zoeken. Je kunt ook altijd bellen: 0113-232 301. Verder staat er een contactformulier voor je klaar op de website en kun je ook mailen: info@kokoholidays.com.

 

 

5/5 - (9 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Koko Holidays” te beoordelen