Lastminute.com
Annuleren Lastminute.com

Annuleren Lastminute.com

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Natuurlijk wil je nooit teveel betalen voor een heerlijke vakantie. Op zoek naar een zeer geschikte vlucht, hotel of een combinatie van beide? Maak dan gebruik van Lastminute.com. Dan weet je zeker dat je nooit teveel gaat betalen voor een zeer fijne vakantie. Bij een vakantie wil je helemaal niet denken aan annuleren. Toch kan annuleren Lastminute.com toch aan de orde zijn. Hoe annuleren Lastminute.com in zijn werk gaat, lees je hier op Annuleren.nl. Lees hoe je precies annuleert en wat annuleren je kost. Maak hier ook kennis met de doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Lastminute.com?

Lastminute.com is een tussenpersoon. Je kunt vakanties vergelijken en reserveren. Uiteindelijk word je echter geen klant van Lastminute.com, maar van de reisaanbieder. Neemt niet weg dat je wel over een eigen account kunt beschikken als je een perfecte vakantie gevonden hebt :’Mijn Lastminute.com.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Lastminute.com?

Je annuleert niet bij Lastminute.com maar bij de daadwerkelijke reisaanbieder van de vlucht en het hotel. Of je daar gratis kunt annuleren is afhankelijk van de aanbieder dus. Die voorwaarden lees je overigens in jouw account, als je voor een bepaalde vakantie gekozen hebt. In het algemene is te stellen dat hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten op zullen gaan lopen.

Wat kost annuleren Lastminute.com?

Zoals gesteld annuleer je niet rechtstreeks bij Lastminute.com, maar bij de aanbieder van de vlucht of het hotel. Wat dan de annuleringskosten precies zijn, staat in de algemene voorwaarden van deze aanbieder(s). Je kunt er gevoeglijk vanuit gaan dat hoe later je annuleert, hoe hoger de kosten op zullen lopen. Met een goede annuleringsverzekering en een gegronde reden om te annuleren (ziekte bijvoorbeeld) kun je een deel van de annuleringskosten terugkrijgen. Wat gegronde redenen zijn om te annuleren, staat weer vermeld in de voorwaarden van de verzekeraar. Je kunt er voor kiezen om steeds een losse verzekering af te sluiten, als je vaker op vakantie gaat is ene doorlopende annuleringsverzekering een veel betere optie. Zo vergeet je niet om een losse verzekering af te sluiten en bovendien is een doorlopende annuleringsverzekering niet per se duurder dan het steeds opnieuw afsluiten van een losse annuleringsverzekering.

Hoe kun je annuleren bij Lastminute.com?

Annuleren doe je bij de reisaanbieder. Dit kun je wel via Lastminute.com doen, via jouw eigen account.

Klantenservice annuleren Lastminute.com

Je kunt op verschillende manieren contact zoeken met Lastminute.com. Voor je meteen contact zoekt, is het wel altijd verstandig om eerst de veel gestelde vragen eens door te nemen. Vaak vind je dan al het antwoord op jouw vraag. Via de website van Lastminute.com kun je bovendien chatten met een medewerker. Ook kun je een speciale app installeren waarmee je ook al eenvoudig contact kunt zoeken met deze vakantie vergelijker.

4.9/5 - (8 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Lastminute.com” te beoordelen