Slangenreizen
Annuleren Slangenreizen

Annuleren Slangenreizen

Annuleer, wijzig of maak een nieuwe boeking

Beschrijving

Slangenreizen geldt als specialist op het gebied van reizen naar Disneyland in Parijs, dagtochten en ook excursies naar zowel binnen- als buitenland. Als je besluit zoiets te boeken via Slangenreizen, dan denk je natuurlijk niet meteen aan annuleren. Toch kan het gebeuren dat je genoodzaakt wordt om alsnog te annuleren. Hoe annuleren Slangenreizen precies werkt, kun je lezen hier op Annuleren.nl. Lees waar en hoe je annuleert en hoe je dit gratis kunt doen. Lees verder ook over de voordelen van een doorlopende annuleringsverzekering.

Hoe kun je klant worden bij Slangenreizen?

Klant worden bij Slangenreizen? Dat is niet moeilijk. Check de website van Slangenreizen en maak een keuze uit alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Maak vervolgens een keuze en boek. Je bent dan klant en krijgt meteen ook de beschikking over een eigen account. Van hieruit kun je vervolgens alles regelen rondom jouw uitstapjes bij Slangenreizen.

Wanneer kun je gratis annuleren bij Slangenreizen?

Gratis annuleren bij Slangenreizen kan alleen als je binnen 48 uur na jouw boeking annuleert. Daarna krijg je dus wel te maken met annuleringskosten. Daarbij kun je uitgaan van het feit dat hoe later je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zullen zijn. De exacte annuleringskosten kun je vinden in de algemene voorwaarden van Slangenreizen, die je krijgt bij een boeking en dus terugvindt in jouw eigen account.

Wat kost annuleren bij Slangenreizen?

Annuleer je tot de 28e dag voor de vertrekdag, dan kun je rekenen op verlies van 35 procent van de reissom. Vanaf de 28e dag tot de 21e dag voor vertrek loopt dit percentage op naar 40 procent. Vanaf de 21e dag voor vertrek tot de 14e dag, zijn de annuleringskosten 50 procent van de reissom. Annuleer je vanaf de veertiende tot de vijfde dag voor vertrek, dan zijn de annuleringskosten 75 procent. Vanaf de vijfde dag voor vertrek ben je de volledige reissom kwijt. Je kunt een deel van de annuleringskosten terugkrijgen als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. Let op: je moet dan wel altijd een plausibele reden hebben om te annuleren. Ga je er vaker op uit, dan is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering beter. Je bent dan heel het jaar door verzekerd en bent per saldo goedkoper uit dan wanneer je steeds losse verzekeringen per uitstapje afsluit.

Hoe kun je annuleren bij Slangenreizen?

Annuleren bij Slangenreizen kan op twee manieren. Je kunt dit telefonisch doen maar ook gewoon een e-mail sturen naar Slangenreizen. Vergeet dan niet om jouw reserveringsnummer door te geven en zorg dat je altijd een bevestiging krijgt van jouw annulering.

Klantenservice annuleren Slangenreizen

Wil je snel contact leggen met Slangenreizen, bel dan gewoon met 085-0063 700. Je kunt daarnaast ook altijd mailen naar contact@slangenreizen.nl. Verder vind je op de website de optie veel gestelde vragen. Vaak vind je daar al jouw antwoorden op de meest gestelde vragen en is vervolgens zelf contact opnemen niet eens meer noodzakelijk.

5/5 - (6 stemmen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Annuleren Slangenreizen” te beoordelen